Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4558 / I källaren hör man inga nyheter! ;)

Min fru kom upp från källaren i morse och sa, "det tickar så konstigt i pannrummet!" Ok, sa jag, pelletsbrännaren har nog stannat! Jag gick ner, å mycket riktigt, och så stod det nå't om tändningsfel på displayen! Sannolikt dags att byta tändelement! De va väl fem år sedan sist! Nu va det på den förra brännaren jag bytte sist, så det blev till at skruva isär brännaren, lysa med ficklampa och försöka följa kablarna från elementet till kontakterna i brännaren! Dom går litet lindat i bakdelen av brännaren! Fotade med iPhone så jag vet vad jag gjort! Passade även på att rengöra brännaren! Nu går brännaren mycket bra igen sa jag när jag kom upp ur källaren efter en timme, har det hänt nå't? ! "Dom har kickat Bonnesen" sa min fru! Ok, sa jag, men hon klarar sig, hon får väl c:a 20 miljoner som plåster!  :)

.

Å i går träffade jag Tobbe! En riktig snygging! Och fina bilder visade de Fyra fotograferna i lokalen!

.

Sedan till Tårtan och nästa trevliga sällskap!

.

Tja....

De va det hela just nu!
/Bengan

Inlagt 2019-03-28 12:47 | Läst 3647 ggr. | Permalink
Som jag känner igen mig i ditt jobb med brännaren, med den skillnaden att jag tar längre tid att bli färdig och att en och annan gång plockar jag isär väl mycket men jag vill ju se hur det fungerar - eller varför det inte.

Sista bilden är fantastiskt skön. Jag har aldrig tänkt på nåt som årets Tårtanbild men här kom det till mig av sig självt.
Ehuru något ovan vid att vara motiv måste jag ändå tillstå att det ligger nåt i vad Gunnar W säger...
Och fint porträtt på Tobbe!
//GöranR
Kul att du dök upp, synd att ni fick så brådis därifrån. 😉
/Affe



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg