Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4551 / Kul dag i går, å kunde nästan fota ut hela rullen! Bra jobbat va? ;)

Pensionärlivet e ofta rörigt, utan nå'n struktur liksom, för struktur det va det när jag jobbade! Ordning och reda, börja jobba en viss tid och så fikaraster, lunchrast och reglerad arbetstid, godkänd ventilation, kallelse till utbildningar, möten, och så hälsokontroller!
Nu flyter allt!
De e tur att tiden finns, så inte allt händer på en gång! :)

.

Försökte i alla fall fota ut en halv rulle Tri-X i går, men folk sitter ju inte stilla när jag skall fota, så jag hann inte ta så många bilder! (Nu talar jag om att fota i en radiostudio under sändning när alla pratar i munnen på vandra och fnittrar) Jag får försöka ta ut rullen i dag! För jag känner ju digtaltrycket att fota minst flera bilder per dag och sedan visa upp flera bilder per dag så folk ser att jag finns! ;)

Men måste nog försöka släppa på det där digitaltrycket litet, det blir i alla fall inga bättre bilder för att jag fotar mer, oftare och så lägger upp dom varje dag! Det tycker jag i alla fall! Som sagt, jag jobbar på det! Slow Photography!
https://en.wikipedia.org/wiki/Slow_photography

Fast en mobilbiltefonbild från i går kom det i alla fall med här i bloggen! Och som sagt, pensionärlivet e ostrukturerat, rörig men väldigt, väldigt lyxigt! Lön utan arbete!

Å i dag en massa annat! Men skall i alla fall försöka fota ut filmrullen! Flyttade ju filmrullen från M Leican till Contax G2. Å den här Planaroptiken på Contax G2, jag säger bara SKÄRPA! För er som är intresserade av skärpa! :)

/Bengan

Inlagt 2019-03-23 09:20 | Läst 440 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

 

Lägg till

Tidigare blogginlägg