Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4492 / Ny dag och nya utmaningar! Å idag e det Viksängen!

Den första utmaningen i dag e om jag skall ta bilen till Södertälje, eller ta Pendeltåget! Jag skall se om det går att få fram nå'n information om Pendeltågstrafiken innan! Jag har även en spanare ute, min fru, som tog pendeltåget till Stockholm i morse! (Bara nu mobiltelefontrafiken funkar) För när man kommer ned till pendeltågsstationen så brukar det synas om det är problem! Inte på informationstavlan, utan om det finns något tåg inne eller inte! Men den informationen kommer ofta försent! Somliga påstår att vi lever i ett informationssamhälle, det e nog sant på något sätt, typ Melodifestival och liknande! ;) Men man får se det positivt, det finns ju ofta väl fungerande alternativ, för utan bilen stannar Sverige! :)

Annars rätt lugnt, hittade tex en instruktion på japanska på hur man gör ren långtidsverket på en Leica IIIf! (Youtube) Bilder säger ofta mer än ord! I alla fall när det e japanska som här! :)

Å snöskottningen på tomten e klar, nu väntar vi bara på töväder om några dagar!
Å i dag e det fotofika på Viksängen i Södertälje! Misstänker även en liten delrapport från Oxelösunds järnverk!

Men innan dess, så skall Roffe och jag ta en promenad! Men just nu så sover han igen! (Han va i alla fall ute och kollade vädret nyss, men sedan rakt in i bingen igen)

/Bengan

Inlagt 2019-02-06 07:14 | Läst 1150 ggr. | Permalink
Frånsett dialogen om Leica Standard så har du/ NI en fin hund. Heja Roffe!/NE
Svar från Benganbus 2019-02-06 10:50
Tack för det NE! :)
/B



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg