Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4488 / Bra grannar, vargspår och en del annat!

I helgen va i inne i Stockholm, med övernattning på hotell, efter teater, pubbesök, nattmusik och en del annat kul! Allt på gångavstånd från hotellet, det va skönt då det blötsnöade i stort sett hela kvällen! När vi vaknade så va det minusgrader och en del snö i stan, men hemresan gick bra på E4:an, men vi anade att vi inte skulle komma in på tomten utan att skotta bort en hel del snö! Lagom kul då vi hade bråtton, och i stort sett bara skulle vända för att åka och hämta Roffe på hundpensionatet! Men grannen hade varit med sin snöslunga på vår uppfart! :)

Så det va bara å byta kläder och så iväg igen, men nu in på en dåligt plogad skogsväg! Inte kul när man inte riktigt ser var diket går! Så efter att ha hämtat Roffe, så körde vi en annan, men mycket längre väg över Nykvarn, en väg som var mycket bra plogad! För att stå fast på en öde skogsväg, när temperaturen kryper ned mot femton grader minus, det finns roligare saker att göra!

Och som sagt, det är trevligt med omtänksamma grannar, så i dagbara litet finjustering med snöspade inne på tomten! Roffe sover fortfarande, han hade haft sällskap med två hundtjejer på hundpensionatet!

/Bengan

Ps. En gård alldeles bortom hundpensionatet hade haft påhälsning av varg! Först så trodde inte man på det, med efter koll av spillning så va det klart! Naturvårdverket har nu satt upp några kameror på vägen före och efter hundpensionatet! :)

Inlagt 2019-02-04 09:07 | Läst 1542 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg