Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4439 / Förändringens vindar blåser, på gott och ont!

Nu har jag till slut lämnat min gamla Nokia för något modernare! Och då jag har haft Nokian i över femton år, de va min sista jobbtelefon, så då e det nog dags! För jag har fått en litet modernare telefon, gratis! Tack! Men har redan upptäckt att den här modernare telefonen, den måste man ladda oftare! Nokian räckte i alla fall en vecka, när man tex vandrade i fjällen! Men den här nya, den har en bättre kamera, än den som fanns i Nokian! :)

.

Men det mesta förändras ju numera! Å snabbt skall det gå!

.

De e samma med kameror! Snabbt alltså!

.

Även sättet att läsa, förändras! Men dit har jag inte kommit ännu! :)

Så er'e just nu!

/Bengan

Inlagt 2018-12-17 17:12 | Läst 946 ggr. | Permalink
Den Nokian gillade jag. Tyvärr ligger den nog i någon skogsbacke i Finland sedan några år.
Sten
Hade en liknande Nokia för många telefoner sedan, en 3360 tror jag. Den var tålig, när barnen spillt saft på den var det bara att ta isär, diska med ljummet vatten och Yes, och lägga på torkstället. Skruva ihop nästa morgon, sen gick den igen.
Köpte nyligen en ny CAT b35, det är en mobil enligt tidigare koncept (innan Smartphones), med stora knappar dessutom och stryktålig och vattentät, jag har bara laddat den en gång.. det är nog tre veckor sedan nu.. Batteriet klarar 30 dagar.. givetvis beroende på hur 'aktiv' man är.. Finns FM-radio, kamera, går att ansluta till Wifi, Bluetooth.. mm.. den är lätt också, stor som en 'vanlig' Smartphone, Jag är mycket nöjd hittills, kostade 1400:- utan abonnemang!

Finns här: https://www.entreprenad.com/article/view/624277/har_ar_caterpillars_nya_mobiltelefon_cat_b35
Hälsn!
Måns H 2018-12-17 22:06
Hur duktig är den på att fungera långt från telemasten? För mig är problemet påtagligt i huset på Gotland. Opålitlig kontakt med Nokian och även Iphone. Fasta telefonen är livlinan men nu ska Telia chockhöja fasta avgiften och det är väl bara en tidsfråga innan dom lägger ner och säljer kopparmetallen österut.

En mobil om verkligen funkar vid dålig signal vore bra.
ehrsa 2018-12-18 21:49
Hej! Måns. Jag har svarat dig i din 'Gästbok', jag bor och rör mig i Stockholms närhet mest hela tiden och här är det ju alltid bra uppkoppling.. så jag vet inte..?

Kanske något finns att hämta om det i den Svenska instruktionsboken.. tycker telefonen verkar fylla alla mina behov med råge! Och lång batteritid är det! Säkert tre veckor sedan jag laddade den, och det är nu 30% kvar av batterikapaciteten..

Här är PDF-filen: https://www.catphones.com/download/User-Manuals/B35-Mobile-Phone/B35-User-Manual-Swedish.pdf

Hälsn!
Jag har en snarlik som är 13 år. Har bytt batteri och knappsats, i övrigt problemfri och tål att tappas lite grann. Men så ser jag hur sekreteraren i en klubb jag är med i lyfter sin Iphone, zoomar, siktar och tar bättre bilder än jag.

Snabbläsning: Du kanske kommer till "Astronomi på trettio sekunder" så småningom. Obs, detta är inte fake news, boken finns.
2018-12-17 22:50   Leif Liard
Då förstår jag varför alla bussar i Stockholm har flaggor monterade idag
Lycka till och välkommen cyberspace. Nu kan du se bilder som vi skickar till dig😂😂😂
Svar från Benganbus 2018-12-18 11:43
När jag arbetade en gång då va jag mest under ytan´;)
typ, "background-color: var(--newtab-background-color);font-family: -apple-system, BlinkMacSystemFont, 'Segoe UI', 'Ubuntu', 'Helvetica Neue', sans-serif;
font-size: 16px;
overflow-y: scroll;
Nu har jag äntligen kommit upp på ytan till slut! :)
B)(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg