Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4246 / Julklappsfotokatalogen har kommit! Kanske en HCB-kamera till julklapp? :)

LP Fotos julklappsauktionskatalog har kommit! Bra tajmat inför julen! :)

Auktion lördag 8 december, Kl 11.00 Gata Regerings 74!

.

.

.

De e klart att det finns annat än bara HCB-kameror!  ;)

.

Å det finns fotoböcker också såklart!

.

Konsumentinfo: Här är en 1950-tals HCB-kamera! Liten, kompakt men mycket kompetent! Ni har nog sett bilderna som HCB tog på 1950-talet! Hållbar som en hockey-puck va det en kamerareparatör i Nev York som sa en gång om kameran! Å då räckte det såklart att ha bara en kamera med på jordenruntresan! Hållbara prylar på den tiden! :)
De va då de...

Men e ni mera nyfiken i julklappskatalogen, kolla här!

/Bengan

Ps. Men nämn inte att jag visat er det här! UPA liksom! Jag vet att det finns andra utgifter i jul helt klart! Men de här utgifterna e ofta litet kuligare! Å hårda paket er'e också!

Inlagt 2018-12-05 13:48 | Läst 872 ggr. | Permalink
Alltid kul när julklappskatalogen kommer - sitta och bläddra i och drömma sig bort ;) Jag har ett par gamla exemplar vid köksbordet som jag brukar bläddra i då och då. Har dock aldrig varit i sthlm och besökt LP Fotos auktion.
Svar från Benganbus 2018-12-06 22:10
LP Auktioner e en upplevelse. Det e intressant att följa auktionen. Å så träffar man folk man känner, och går och fikar under en paus eller efteråt. En kul och intressant heldag.
/B
Johan Pihl 2018-12-07 18:27
Låter underbart - men det är nog bäst att lägga stora plånboken hemma ;) Man får väl även chans att klämma lite på grejorna om man är där på fredagen, om jag minns rätt?(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg