Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4246 / Julklappsfotokatalogen har kommit! Kanske en HCB-kamera till julklapp? :)

LP Fotos julklappsauktionskatalog har kommit! Bra tajmat inför julen! :)

Auktion lördag 8 december, Kl 11.00 Gata Regerings 74!

.

.

.

De e klart att det finns annat än bara HCB-kameror!  ;)

.

Å det finns fotoböcker också såklart!

.

Konsumentinfo: Här är en 1950-tals HCB-kamera! Liten, kompakt men mycket kompetent! Ni har nog sett bilderna som HCB tog på 1950-talet! Hållbar som en hockey-puck va det en kamerareparatör i Nev York som sa en gång om kameran! Å då räckte det såklart att ha bara en kamera med på jordenruntresan! Hållbara prylar på den tiden! :)
De va då de...

Men e ni mera nyfiken i julklappskatalogen, kolla här!

/Bengan

Ps. Men nämn inte att jag visat er det här! UPA liksom! Jag vet att det finns andra utgifter i jul helt klart! Men de här utgifterna e ofta litet kuligare! Å hårda paket er'e också!

Inlagt 2018-12-05 13:48 | Läst 680 ggr. | Permalink
Alltid kul när julklappskatalogen kommer - sitta och bläddra i och drömma sig bort ;) Jag har ett par gamla exemplar vid köksbordet som jag brukar bläddra i då och då. Har dock aldrig varit i sthlm och besökt LP Fotos auktion.
Svar från Benganbus   2018-12-06 22:10
LP Auktioner e en upplevelse. Det e intressant att följa auktionen. Å så träffar man folk man känner, och går och fikar under en paus eller efteråt. En kul och intressant heldag.
/B
Johan Pihl   2018-12-07 18:27
Låter underbart - men det är nog bäst att lägga stora plånboken hemma ;) Man får väl även chans att klämma lite på grejorna om man är där på fredagen, om jag minns rätt?(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

 

Lägg till

Tidigare blogginlägg