Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4403 / Leicagrepp och en del annat väldigt viktigt! Å så långnäsa Black Friday!

Börjar bloggen med en Vinterrosenlundare! Med blåstick och en del annat!

.

Vad gäller Leica, så finns det bara ett grepp, ett Leicagrepp! (Å nu pratar jag om den riktiga Leican, mätsökarleican) Man kan i stort sett bara hålla på ett rätt sätt! (Det blir på två sätt om man vill ta höjdformat) En spegelreflex kan man ju hålla litet hur som helst! ;)

.

Å man kan hålla ett Leicagrepp på en Nikon också!
Men då bör det vara en riktig Nikon!

.

Å här ett objektivtips om ni skall skaffa en bra reportage och porträttoptik! (Det finns adapter så man kan ha optiken på en digitalkamera)

.

Å här e en nutida bra porträttoptik! (Även om optiken inte riktigt e nutida) De e inte kameran heller för den delen, det e en tre år gammal modell! Utgången för tre år sedan alltså! Funkar utmärkt! Långnäsa Black Friday! :)

Nog för idag!
Slut för idag! :)

/Bengan

Inlagt 2018-11-20 20:10 | Läst 1014 ggr. | Permalink
Det kommer att bli en vit fredag för mig i år liksom tidigare. Jag behöver inget just denna fredag. Om jag behöver något någon gång så köper jag det då. Det finns alltid bra priser någonstans.
Blåstick är snyggt, åtminstone detta! Handboken: det behövdes inte en vit medelålders manlig person för att plåta med Leica.

Black Friday är bra om man ändå skulle köpt. Men att köpa det man inte behöver för att få rabatten är nog inte helt optimalt. Skriver detta med tvättmaskin och torktumlare svagt hörbara i bakgrunden. Köpta på det som råkade vara Black Friday. Torktumlaren har den för några år sen nya värmepumpsteknologin. Ett tekniskt genombrott, den står i badrummet utan att det blir varmare och låter inte mycket.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg