Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4397 / Jag såg ljuset!!

Några minuter i alla fall! :)

Annars så va det ingen Tårta i går, för Sl satte stopp för det! Så vi som tänkte ta Pendeln, fikade i Södertälje i stället! Litet lugnare i alla fall! ;)

.

.

Bilderna här ovan är tagna med 7Artisans 1.2/35 mm!

.

Snygga kameror!

/Bengan

Ps. Å så litet nördinfo! :)

Inlagt 2018-11-15 12:50 | Läst 1008 ggr. | Permalink
Kanske är det lite för lätt att alltid skylla på 'SL'.. Det är ju inte dom som har hand om och sköter spåren eller elförsörjningen.. tänk på det! Skyll på Trafikverket!
Hälsn!
elgenper 2018-11-15 14:18
Mja, det resonemanget köper jag faktiskt inte. Vad jag köper, det är en biljett för att bli förflyttad enligt tidtabell, och den köper jag av SL. Därför är SL min "motpart" när jag inte får valuta, och det är dem jag ska klaga på. Vad de sen har för partners, underleverantörer m m är deras problem, och deras sak att skälla på.
ehrsa 2018-11-15 17:03
Jo, det är väl alltid så att man förenklar gärna.. men eftersom det troligen inte finns några 'konkurrenter' till Trafikverket när det gäller 'spåren' och leverans av 'problemfri el' så blir det svårt för SL att välja några andra.. eller? Man kanske ska skylla på politikerna.. Vi kanske reser för billigt och borde betala mer i skatt så att vi har råd med pålitligare 'tågverksamhet'.. Hepp!
Hälsn!
Dom som skötte trafiken, vem det nu va, gjorde det inte, så jag kunde inte komma till Tårtan! Och dom som skötte trafiken uppmande oss att söka alternativa färdvägar, och det hade jag inte vare sig tid eller lust med, för det hade tagit för lång tid att åka, så jag lät bli! Så därför blev det ingen Tårta tyvärr! Mycket tråkigt och tyvärr! För enligt några bloggar, så såg det mycket trevligt och nördigt ut! Så jag laddar för nästa Tårta och hoppas att den som sköter trafiken, vem det nu är eller blir, lyckas bättre då! ;)
/B



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg