Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4355 / Tillbaka i App-landet! För i Sverige ligger vi i topp vad gäller att följa med på alla sätt! :)

Alltså, är åter i App-landet efter Spanienresan! Och läser nu veckans DN! På papper! Nu e det här litet ovanligt i App-landet, de e nästan som att vara olydig att läsa en papperstidning! Och man blir även aningen litet mobbad ;) för att man inte har det senaste tekniken som samhället och företagen kräver, och även vänner har!

Nu tycker någon att det här med Appar, det blir som att ständigt gå i ledband! ;)

Ok då, ursäkta, nu kan det bli olustig stämning!

.


Så ni som vill, och har DN-appen :) kan läsa vidare om App-Bolsjevismen i söndagens DN! ;)

Annars e det intressant att vara borta några dagar på en ny plats, och intressant att komma hem och läsa vad som hänt i Sverige under tiden man varit borta! Helt borta liksom! ;) Nåja vi såg i alla fall första halvan av fotbollsmatchen mellan Sverige och Ryssland på en Irländsk pub i Spanien, men jag vet ännu inte vad slutresultatet blev! (Skall nog hitta resultatet i någon DN)

Och nu på onsdag så är det Tårtan!

Väl mött!
/Bengan

Inlagt 2018-10-14 09:56 | Läst 765 ggr. | Permalink
Anna-Lena Lauréns artikel i DN är en svidande vidräkning mot nyliberalismens hänsynslöshet mot oss som inte vill (eller kan) hänga med i avhumaniseringen.

Hon har rätt diagnos. Norden håller på att gå, ursäkta uttrycket, åt helvete med det hänsynslösa digitaliserandet. Och förljugenheten som verkställarna delar med bolsjeviker, Goebbels och Trump. Att om en lögn upprepas tillräckligt ofta blir den accepterad som sanning.

Laurén är en modig människa som törs gå mot strömmen både i f d Sovjet och hemma i Norden.
Svar från Benganbus 2018-10-14 13:32
Å när den enda "utsikten" i världen e en mobiltelefon med appar, så blir nog följdfrågan, "Va f-n pratar Laurén om!" ;)

Och romanen 1984 va bara en töntig saga, det här vi e i nu e en mycket smartare verklighet! Å gör man bara tillräckligt kuliga grejer i våra nöjestelefoner, så håller vi blicken låst i telefonen hela dagen! :)
B)(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg