Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4352 / Att vara utan kommentarer i en blogg, hur skulle det vara? :)

Jag menar om det inte skulle gå att kommentera i bloggen! Det skulle kanske påminna litet om tidningsläsning på Pressbyrån! Även om man gillar, eller inte gillar innehållet i tidningen, så kan man ju inte kommentera innehållet annat än till den som står bredvid och lyssnar! :)

Eller e det viktigt med kommentarer för en bloggare!
Man kanske bloggar på olika sätt!
Social kontakt, eller bara en egen fundering som kan läsas av många!
Eller bådadera!

Nu vet jag såklart att det e flera utomstående bloggare som kör kommentarslöst! Dom bloggar litet annorlunda, och att vara annorlunda retar vissa läsare, därför kan det vara skönt att slippa trollen! ;)

Annars rätt lugnt i Gnesta,
i dag gick vi en längre runda på Sörmlandsleden med äppelpallande på vildäppelträd som avslutning! :)

/Bengan

Inlagt 2018-10-07 19:13 | Läst 1088 ggr. | Permalink
Jag gillar själv att kommentera i bloggar. Och jag uppskattar när människor tar sig tid att kommentera hos mig, men för mig är det faktiskt själva skrivandet som är viktigt. Och fotandet förstås. Alltså den text som rinner ur mina fingrar. Lite svårt att förklara. Men som sagt, jag uppskattar verkligen att kunna kommentera hos andra, att få visa att jag läst, att jag bryr mig, att jag reagerar, att jag berörs. Ja, det är viktigt för mig att kunna kommentera.

Fick vovven några äpplen? Min ena hund står på bakbenen och plockar ur äppelträden. Och någon enstaka gång bär hon in ett äpple och släpper det på golvet. Vi har klurat ut att det nog är åt mig hon ger det. :)
elgenper 2018-10-07 19:51
Hundar har sina idéer... Vår Fredde (tyvärr borta sedan 3 år) gick och åt (med stor förtjusning) både hallon och krusbär direkt från de taggiga buskarna...
miina 2018-10-07 19:58
Ja, de är speciella de små liven! Vår åt oxå krusbär, men efter att hon plockade från en ny buske som hade mycket vassare taggar än hon var vad vid, har hon låtit bli dem. :)
Svar från Benganbus 2018-10-07 21:15
Roffe kan gå med på en morotsbit ibland, bara för att ställa in sig! :)
/B
Alltid roligt att få veta vad läsarna tycker om det man skrivit, eller bilden som man tagit. Samtidigt märks ju intresset på antalet inklickade. Fast för mig är nog det allra viktigaste att få skriva bloggen och visa bilden.

Märker att det blir lite gardering här - jo, jag gillar att få kommentarer!
//GöranR
Alla gillar nog att få kommentarer och ha kontakt med de som läser, men få verkar gilla att kommentera.(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg