Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4333 / Hur skall man göra med de värsta nättrollen?

Socker-Conny, en förebild! ;)

Varit ute på nätet och kollat efter troll! Å de finns troll, jag lovar!  Ok, nu e det också så här, det e en" demokratisk rättighet" att få säga sitt krympta hjärtats mening! (Å lightvarianter på troll finns såklart även på DN på nätet)

Nåja, blir litet nyfiken på om inte någon eller några funderat på nättroll tidigare, och Googlar såklart på det!
* Å de e klart att många har Googlat på det här tidigare, skriver så här bara för att bloggtexten skall leda fram till något!  ;) *

Fortsättning av Googlandet!
Hoppsan, de va inte dåligt! Hittar mycket, flera uppsatser om troll på nätet, och det verkar mest vara kvinnor som drabbas! Och oliktänkade män! ;) Och här tycker jag Radiopsykologen har någon intressant, men aningen skrämmande faktiskt! Vad gäller sjukvård för de svåraste fallen alltså!

"– Det är en dålig prognos för de svåraste fallen. Det är ett tufft jobb att få ordning på en människa som mår så dåligt. Däremot för de tomtebloss-aggressiva männen så tror jag att mycket av männens aggressivitet är gråt. Det är frusna tårar som exploderar i eld. Och om män orkar prata mer om sin ledsamhet och om sina tillkortakommanden så kanske de skulle kunna friskna till. Det är jag ganska övertygad om, säger han Radipsykologen HG Storm."

Hårda ord det här!

Här är det hela från Radiopsykologen!

Jag skall i dag in till Stockholm på em!
Det gäller nog att hålla i hatten! ;)

/Bengan

Inlagt 2018-09-21 11:25 | Läst 505 ggr. | Permalink
Lyssnade på programmet. Det var faktiskt ganska djupsvart. Han har säkert rätt diagnos men tror ju inte heller att det finns någon bot för dem som funkar sämst.(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg