Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Sraight 4324 / Det blev som i Världarnas krig till slut, fast på riktigt!

Det enda som hörs, det är väggklockans tickande, men det stör inte! ;)

Å vad gäller Världarnas krig,
"Programmet sändes i regi av Orson Welles i amerikansk radio den 30 oktober 1938 och fick stor ryktbarhet då den var så verklighetstrogen att hundratusentals amerikaner, trots information före, under och efter sändningen, blev övertygade om att det var verkliga händelser som skildrades. En man var beredd att skjuta sina döttrar så att inte marsianerna skulle få lägga vantarna på dem, och många ringde sina vänner och varnade dem för det utomjordiska anfallet så att även dessa vänner flydde från städer för att rädda sig" (Wikipedia)

Och mycket handlade om att man slölyssnade på radion när man gjorde annat, och när det kom avvikande ljud i programmat, då stannade man upp och lyssnade!

Är det någon annan än jag som tänker på nutiden! Mängder av information i sociala media och radio och Tv är på hela tiden samtidigt som man pratar och gör något annat! Så vad är sant och osant och vad e bara jättekul!
Nå'n som vet? ;)

/Bengan

Inlagt 2018-09-21 07:46 | Läst 489 ggr. | Permalink
Det är för många oväntade ljud numera så man reagerar inte längre =)
"Så vad är sant och osant ...
Nå'n som vet?"

Jag vet. Jesus Kristus sa: "Jag är sanningen."

Han pekade inte på ett partiprogram. Eller på någon skrift. Han hänvisade till sig själv, sin person - Guds Son, världens Frälsare.
Tur vi har reklamfinansierad radio som spelar skvalmusik... ;)(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg