Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4281 / Att välja bilder till ett bildplank! Och sätta dom så dom syns!

Att välja bilder för att hänga på ett bildplank bland ett stort antal andra utställare av bilder e svårt! Är man ensam på ett galleri e det lättare! Här på Stockholms-Planket kommer utställare i sitta i rader, och hur göra man för att synas i raden? Man tar en stor och jättebra bild! Då e det klappat å klart! :)

Ok, har man inte den här stora å bra bilden så tror jag att en sammanhållen bildgrupp e bra! Ett tema eller reportage liksom! Man kan även ha en bakgrund, typ svart skiva, för att framhålla sin bildgrupp!
Om man nu orkar släpa dit en skiva eller liknade! 

Hur som helst, att tänka på att man inte e ensam på planket, de e nog bra!

.

Jag håller på att välja hur jag skall placera mina bilder på utställningsytan! Vårt matsalsbord hemma har ungefär rätt storlek!

/Bengan

Inlagt 2018-08-15 16:46 | Läst 1109 ggr. | Permalink
På Gnestaplanket tyckte jag att det ensamma stora fotot funkade bäst.

Dina kände jag ju igen härifrån bloggen, fyra på höjden om jag inte minns fel, fint återseende! Bilden i den här bloggen är ny för mig.
Svar från Benganbus 2018-08-15 21:53
Det måste vara dansbilden som Charlotte Hall visade som du menar, och det va några till som fastnade för den bilden. Å vi på Fotosidan börjar känna igen varandras bilder! ;)
/B
Bra tips! Jag hade nog inte reflekterat över det om jag hade ställt ut. Hoppas det blir en givande utställning för dig!
Svar från Benganbus 2018-08-15 22:09
Tack! Och jag tror det blir en givande utställning, just genom att det finns så mycket foto att titta på och många att prata med. Se'n e det såklart kul att få ställa ut själv också, självklart.
/B

Ps. Å jag kan även fundera mer fritt på mitt bildval till Planket i Stockholm, då det sannolikt inte är så många beökare som kommer som sett några av mina bilder tidigare. Det ger en viss frihet! ;)

Hade jag visat några av de bilderna här på Fotosidan, så hade säkert någon sagt, de här bilderna har jag sett tidigare. ;) Ytterligare en dimension att beakta beroende på var utställninen är! :)
Du kan det där efter så många år är jag helt övertygad om.
Lycka till
hälsningar
Gun-Inger
Svar från Benganbus 2018-08-16 07:30
Tack för det! :)
Mvh Bengan



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg