Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4272 / "Mitt sommarlov!"

Nu gäller det här inte bloggarna på Fotosidan, det vill jag poängtera på en gång!
Men jag e ute och surfar då och då, å vem e väl inte det, så läser jag en del bloggar! ;) Och mycket jag ser i bloggarna påminner om det jag sett tidigare, när jag va yngre och gick i plugget, och vi om tillbaka efter sommarlovet och fröken sa att vi skulle skriva en uppsats! Mitt sommarlov alltså! Och där berättar man om sommarlovet! Fast nu e man äldre, och bloggar, och nu e det semestern man redovisar!

Kan väl tycka, att det borde finnas annat intressantare att blogga om! Fast det här e ju bara vad jag tycker, å det mesta e ju en smaksak och alla gör som dom vill såklart! Fast, om jag får tycka igen ;) det skulle nog bli intresantare läsning med litet annat än bara återkommande och likartade redovisningar! ;) Men man har olika mål i livet såklart! Inget fel i det!

Vad gäller redovisningar, så i går va det inget speciellt intressant som hände mig, jag målade en del bräder under dagen, och hade lagt ut det så att ifall det kom en skur, så kunde jag plocka in allt under tak på nolltid! Logistik liksom! För visst kom det en skur! Å på kvällen va det sill å potatas med goda vänner ute i trädgården! Och samtalet hoppade mellan grisjakt (vildsvin) Floridaresor, och vad dåligt virke det finns att tillgå numera, fallskärmskoppning, hangflygning och en del politik såklart och tiden gick väldigt, väldigt fort och så blev det mörkt! (Vi satt nog sex timmar i trädgården och pratade och åt) Å så va den dagen slut!
Å i dag e det en ny dag! :)

/Bengan

Inlagt 2018-08-06 09:23 | Läst 1399 ggr. | Permalink
Håller med och skulle gärna se lite mer om ångmaskiner ;)

/Stephan
Har slutat skriva om min semester ty den har upphört att existera. Precis som the Norwegian Blue Parrot i Monty Python.
Khalad 2018-08-06 16:22
Den gamla damen gick fram till pojken på trottoaren som grät bittert och frågade "Varför gråter du min vän?" Pojken svarade mellan snyftningarna "Mina syskon har skollov men inte jag". "Och varför har du inte fått skollov?" frågade den snälla damen. ",Nej för jag har inte börjat skolan än" blev svaret.
Vi får trösta oss så gott vi kan Torbjörn! Många hälsningar/ Björn T
pic-tor 2018-08-06 17:48
Vi får försöka så gott det går Björn.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg