Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4213 / Ingen gillade min bild trots 285 inklick! ;)

Fjädermoln!

Men det e klart, det beror ju på vilka bilder man visar också! Å så läste jag hos en kommunikations-förståsigpåare hos ett större företag, hur man skall kommunisera på nätet för att få vänner och kommentarer! Det e som all annan social samvaro, man måste ge och ta typ typ, " Vad intressant bild du tagit!" Annars får man inget tillbaka, typ" Vad intressant bild du tagit!"


Men Ok, nätet i ju ett socialt forum! "Här e jag, och så här äter jag i dag" osv, osv! Å vad gäller att visa bilder, har man vänner, så blir alla bilder man tar bra! Vilken fotograf man kan bli via nätet! Jag måste nog jobba litet på att skaffa fler vänner för att bli bättre fotograf! :)

Bilden ovan på fjedermolnet hade jag i en blogg för en vecka, fick 285 inklick, men ingen kommentar! Man kan väl gissa på orsaken, typ att jag har få vänner på nätet! Eller så va bilden totalt ointressant! Min fru tyckte i alla fall att bilden va intressant! :)

Så jag sände in bilden till en neutral plan för koll, Dagens Nyheter, och sidan N&N, och dom tyckte bilden va tillräckligt bra för att komma in på den sidan i dag fredag! Å på den sidan e det trångt, jag lovar! Det e som en tidningsredaktion va förr, här finns griniga grindvakter! Å inte känner dom mej heller!

Nog för nu, trädgården väntar! Å en startgrinig gräsklippare!  

/Bengan

Ps. Å jag som skrivit texter digitalt i olika former sedan 1980-talet, å har gått kurser på hur man inte skall skriva, så jag vet att långa texter e helt värdelösa i dagens snabba korta budskapsvärld! Men jag vill inte ha några snabbläsarna i min blogg! Det e planen! :) :)

Inlagt 2018-06-08 09:04 | Läst 1499 ggr. | Permalink
jag såg bilden och kände igen den från din blogg. Här får du tummen upp
Svar från Benganbus 2018-06-08 10:12
Tack för det Lars! :)
/B
He he, roligt! Kunde varit skrivet av en annan här på FS, boende i syd.. Jag tycker man ska strunta i ev. kommentarer eller ej, titta istället på 'läst', där har du ju rätt så många, om det nu är viktigt.. Molnet är fint, har själv exakt samma moln på bild tagen från min position, men min kamera fotade i färg.. Sen är det ju så att ju fler bloggar med minimalt med bilder i, desto mindre med kommentarer får du nog.. Likaväl som du får mindre med kommentarer om du har väldigt mycket bilder i en blogg.. Att kommentera endast en bild i en blogg, som i sin tur kommer ut flera gånger per dygn har man inte tid med.. Får också en känsla av att din blogg tenderar att bli mer och mer en skrivblogg istället för en bildblogg med bilder, speciellt nya bilder.. man orkar inte alltid läsa all text.. det finns fler bloggar att titta på, som dessutom har fler bilder.. Ditt fjädermoln här är bra, även utan färg!
Hälsn!
Det är väl inte konstigt du inte får några kommentarer på den bilden, den saknar ju det mest väsentliga - fåglar! Gå ut i trädgården och plåta lite gråsparvar, så får du mängder av kommentarer! ;)
Om du hade beskurit bilden så fjädern hamnat mer i centrum å lagt till en vignettering, så hade du nog fått åtminstone 3 kommentarer (varav en från mig). 😉
Det gäller att sticka ut väldigt mycket, ja väldigt mycket för att få uppmärksamhet i dag, var på skolavslutning för barnbarnet i dag och där var det en liten kille som lärt sig det.
Han hade en mycket speciell och udda mössa på dig, jag har aldrig sett mågon liknande förr. När han skulle upp på scenen och sjunga sa pappan. -Ta av dig den där.
Nä, svarade grabben, du ska se vad mycket uppmärksamhet jag kommer att få.
En insiktsfull liten 7 åring, men jag lovar han syntes i mängden.
Såg den där också!
Bengt! Du är som en sommarpratare för mig. En höjdpunkt att se fram emot varje dag nu när man är långledig. En kopp nybryggt och läsning på din blogg och några andra. Tack ska du ha! Å när det gäller bilden som inte fick en kommentar. Den och rubriken var så perfekt tillsammans att det inte fanns något mer att säga om saken.
Svar från Benganbus 2018-06-10 13:12
Jörgen! Tack för stödet i ensamheten! :)
Mvh Bengan



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg