Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4209 / Mera Galleri Fotosidan! :) Å så Kafé Valand i morgon onsdag!

Hänger i hallen!

No Man is an Island! :) Tack vare kommentarer i bloggen får jag funderingar! Måns Hagberg skrev i en kommentar, "hittade jag ett inlägg från David där han förklarade att det som brukade funka var bilder som skulle som skulle passa som tavla på väggen"

Ok tänkte jag, det va ett bra tips så jag kollade runt litet på våra väggar för att få nå'n idé! Vad har vi på våra väggar som vi gillar! :)

.

I mitt arbetsrum! Passar på en vägg? Nja, vet inte riktigt, det liknar ju den bildtyp som jag sände in till GFS, det bör nog vara litet mer vanligt tavelmotiv!

.

Hallå, här kanske vi närmar oss något! :) Den här köpte min fru i Italien! Kan vara nå't liknande att jobba på för galleri FS! Men då blir det nog en del jobb i Photoshop och det e jag inte så bra på, tyvärr!

Annars e det inte så mycket mer bilder på väggarna hos oss, det har funnits mer faktiskt, men folk plockar ned mina bilder som jag hänger upp, och tar hem bilderna till sig!

Skall i alla fall fundera på det här med GFS! Fast det e svårt att ändra stil, så man kanske skall vara vid sin läst! ;) :)

/Bengan

Ps. Å som sagt, Kafé Valand i morgon onsdag!

Inlagt 2018-06-05 20:15 | Läst 1143 ggr. | Permalink
Den där roulettebilden är riktigt fin! LO
Jag har aldrig haft med någon bild i Galleri FS. Jag försökte en gång med en dokumentärbild som Sebastião Salgado gillade men den stod inte ut från mängden enligt juryn! :) Men jag hänger inte läpp för det! Mina bilder som antagligen inte håller måttet för GFS har nått ut till miljontals människor på TV, webb och tidningar runt om i världen! :)
/Mikael



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg