Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4205 /

Innan dom murade igen...


Jag vill även ifrågasätta de personer som tar fram sina mobiltelefoner och påbörjar en privat fotodokumentation på den drabbade pojken när han väl kommer upp ur vattnet. Att de dessutom har mage att ifrågasätta när jag ber dem lägga undan sina telefoner i respekt för pojken är upprörande och fullständigt bortom normal hyfs.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/drunkningsolyckan-vuxna-lyfta-upp-sina-barn-for-att-de-skulle-se-battre

/Bengan

Inlagt 2018-06-03 10:13 | Läst 1545 ggr. | Permalink
Me me me är det som gäller. Jo, America First också förstås.
Fullständigt makalöst! Trodde att de problem som drabbat räddningspersonal / brandmän i utsatta områden var en isolerad företeelse.

/Stephan
Väl vald bild.

Jag har själv fått impuls att ta fram kameran och "dokumentera". Men inom en sekund tog omdömet över och jag lät bli. Inga "likes" på FB men intakt medkänsla för olycksoffret med familj och intakt självkänsla.

Vad göra åt dom som tappat impulskontrollen? Ray Bradbury skrev en novell "The Crowd" (vet inte svenska titeln) som filmats. Slutet är så pass läskigt att det kanske skulle omvända nån. Sänd filmen på TV.

(Bradbury var ju tidigt ute med mycket som nu drabbat världen. Han är borta men boken Oktoberfolket med novellen kommer ut på svenska så småningom.)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg