Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4200 / Att ligga på en äng, glöm det! :)

Nalen

"Men det intressanta med Turings resultat var att han gjort två upptäckter på en gång, när han låg på en äng och funderade."
Jag undrar om Turing hade kunnat göra den här upptäckten idag, ständigt uppkopplad! Men vi som är ständigt uppkopplade påstår såklart "att visst kunde han ha gjort det!"  Påstår man något annat  så blir det personligt och känsligt och man skall inte peka finger åt någon i en större grupp, dom kan få bestående känslomässiga skador för livet! ;)
Å andra sidan, om alla är uppkopplade, då kan ingen ligga på en äng i lugn och ro och verka märkvärdig! Bra va! Då har vi löst det problemet! Så det här med att att tänka fritt e nog bra, men att tänka rätt tillsammans med andra är nog bäst! :) Eller vad det nu står i aulan i Upsala! Man visste rätt redan då!

För övrig så fick jag ned temperaturen till 20 grader på ovanvåningen i natt! Det är en skön sovtemperatur! Å det e fortfarande 20 grader kl.08.00 i huset!

Roffe hörde nyss något på håll, jag hör det på några små hum-ljud han avger när han hör något! Kan vara ett passerande godståg vid Södertälje södra eller något liknande! Jag säger, "det är helt Ok, dom får vara där!"

Nu strax utgång med den här lilla hummaren! Vi går i motionsspåret i dag igen!
Där är det skönt och skuggigt!
/Bengan

Inlagt 2018-06-01 08:22 | Läst 1718 ggr. | Permalink
Det är ju fler än Turing som tillskrivs upptäckter och nya tankar liggandes på en äng. Tänk på Newton och hans äpple! Så kanske vi ligger för lite på ängar och bara tänker nu för tiden.
//GöranR
Svar från Benganbus 2018-06-01 13:45
Einstein satt i och för sig ofta inomhus, men ensam, och icke uppkopplad, på sitt tjänsterum på Patenverket i Bern! Tror det e bra att i alla fall inte bli avbruten hela tiden!
B)
gorred 2018-06-01 22:09
Tillägg: Jag tror att det över huvud taget är bra att ha tråkigt och inte bli utsatt för för mycket stimuli (vara uppkopplad, ha en massa ljud- och visuella källor på gång etc) - då blir man mer kreativ.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg