Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4192 / Visst e det litet pyssel med Gnesta-Planket!

Gunnar Smoliansky har visat bilder på Gnesta-Planket

Jag börjar med att kontakta ett antal fotografer redan på hösten. Sedan kommer kontakter med kommun, väggägare, tryckeri, parkarbetare, tidningar och en del annat fram på våren! Nu har jag gjort det här under nio års tid, så viss rutin borde jag ha fått, men inget år är det andra likt! Och jag kollar godmagasinet c:a en gång i veckan, man vet aldrig vad som kan hända på väggarna under en natt! ;)

Det som ställde till det litet extra det var för något år sedan, på lördagsmorgonen, utställningsdagen alltså, då vi kom till godsmagasinet och någon juniorkonstnär hade skrivit med stora bokstäver där bilderna skulle hänga, då blev det aningen stressigt! Men det kom akut färgbortagningshjälp från Södertälje, så vi fixade det!

Och så är Gnesta-Planket under semestertiden, i juli alltså, det e bra, för då kommer det många besökare! Men tyvärr är många bildmakare/fotografer också på semester!

Så visst e det ett litet äventyr varje år!
Men ett kul äventyr!
Men jag får se om det inte räcker med äventyr nu efter det här planket 2018! :)

/Bengan

Ps. I år är det lördagen den 28 juli som gäller!

Inlagt 2018-05-26 09:27 | Läst 1933 ggr. | Permalink
Tidigare år har vi alltid varit bortresta på semester när Gnesta-Planket har varit. Men i år ser det ut som om vi är hemma så då tar jag cykeln eller moppen från Hölö till Gnesta och kollar in planket.
//Anders
Du e också en kulturbärare. Instämmer i övrigt med Ronny. Om logistiken tillåter är jag där.
//GöranR



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg