Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4190 / En bra bloggtext att begrunda! Om han HCB bla!

Gatufotoutrustning..

Ibland, men inte så ofta, hittar jag intressanta saker på nätet, även i bloggar! Som i den här bloggen! Men OBS, det här är känsliga saker som avhandlas här! Existensiella saker för oss fotografer! Å det blir nästan som personangrepp! ;)

Här e bloggen! https://www.wbi.se/?p=7362

Så valet e ditt! Som vanligt!

/Bengan

Inlagt 2018-05-24 12:33 | Läst 1340 ggr. | Permalink
2018-05-24 12:45   Hans Wahlgren
Nu blir jag rädd. Rädd att det efter det här ska finnas explosiva saker i brevlådan eller något fastsatt under bilen som också smäller. Personangrepp är ju inget man kan ta lättvindigt på.
Svar från Benganbus 2018-05-24 12:54
Ingen fara från min sida Hans! :)
Tyckte bara din bloggtext prickade rätt i mycket av vad amatörfotografi är idag!
Å det här gäller även mig! ;)
/Bengan
Härlig och uppfriskande blogg, den där. Alla är grundlurade =) Det är väl därför jag håller mig till de gamla apparaterna. Men det hjälper inte!
Kul läsning! Ja, jag är inte bättre själv heller men ibland är jag tvungen att ha vissa gluggar som jag måste ha till mitt bröllop jobb. Så nu får det räcka med de tre gluggarna som täcker mitt behov i ett bra tag! Under tiden leker jag gärna med analog kameror! Det är mycket roligare! Du är ju bra på att ta selfie porträtt på dig! //Joakim
Tack för länk, välskrivet.

Har haft samma kamera, med ett (prime) objektiv i 10 år, en sån där FF som det kallas på forumen, bytte "ner" till en fysiskt mindre, lättare kamera, fortfarande med ett (prime) objektiv, nyligen.

Befriande är det.

Nu ska jag ut och ta kort.
Att länka till sådana här tänkvärda bloggar det blir också ett bojsänke för mina egna ev. påtänkta nyinköp i framtiden! Så det finns risker med allting! :)
/B
Bra länk!

Jag som suktat lite efter en FF kamera men dragit mig för kostnaden och storleken fortsätter sukta tills vidare.

Bloggrubriken stämmer jättebra, men nog hade Ansel Adams en bättre kamera än den bästa digitala för 18 år sen. Om man bara ser till bildkvalité och inte bryr sig om tyngd, storlek, kostnad per bild, bekvämlighet och tid och arbete mellan exponering och framkallat negativ.
Efter läsningen av den bloggtexten har man två val. Antingen blir man heligen förbannad över ett sådant plumt påhopp, eller också skrattar man läppen av sig åt det man ser i den spegel som texten utgör. Jag väljer utan tvekan det senare :-)
Svar från Benganbus 2018-05-26 10:16
Jag gör samma val som du gör! :)
/B(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg