Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4167 / Tårtan i onsdags och nästa Tårta i Gnesta! Meddelas redan nu!

Vi va väl ett tiotal på Tårtan i ondags och blandade visningar med bla. hålkamerabilder, negativ och digitala bilder!  Och nästa Tårta, onsdagen den 23:e, planerar vi att ha på Gustafsvik i Gnesta! Vi brukar göra så varje år! I alla fall va det en gång förra året! :) Fikat startar litet tidigare, 14.00, för Gustafsvik stänger runt 16.00! Gustafsvik e ett större fik, kalla det för retrofik, men även ett matställe, du kan äta lunch eller fika, eller bådadera! Å Gustafsviks räkmackor e berömda!

Å så några bilder från onsdagens Tårta, och en bild från "Radioaffären" på Hornsgatan och en bild från själva Hornsgatan! De e en gammal bild från Hornsgatan, men det såg likadant ut i onsdags!

.

.

.

.

Jag återkommer med pendeltågstider, men som det ser ut just nu så går ett tåg från Sth City 12.05 som ansluter till Gnesta-expressen! Och för hemresen så går tåget 16.20 från Gnesta! (Det tar c:a 15 minuter att gå från Gustafsvik till stationen) Så planera för nästa Tårtan på Gustafsvik!

/Bengan

Inlagt 2018-05-10 19:42 | Läst 1326 ggr. | Permalink
Har du,Gud samt SL haft
konferens om denna plats
tillgänglighet ? ? ? ? ?
Svar från Benganbus 2018-05-10 20:04
Ja! :)
/B
Peter Säflund 2018-05-10 20:17
Det hjälper inte tyvärr,
Trafikverket kommer
och känna sig kränkta!
Ojdå! En tjej på Tårtan. Då blir det en dramatisk sänkning av medelåldern. KUL.
Tårtan är viktig för mig, jag gillar samvaron, snacket och diskussioner i verkligheten. Så det är med sorg i hjärtat jag missade senast, och dessutom kommer att missa nästa Tårta i Gnesta - en räkmacka hade suttit fint. Emellertid är jag då förhoppningsvis på ett ställe som nog kan räknas som ett slags eldorado för fotografer - vi får väl se vad jag hittar. Återkommer i så fall.
Och porträttet på Charlotte H är väldigt bra, det har "det", liksom.
//GöranR



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg