Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4136 / Roffe elva år idag, och så Tårtan på onsdag!

Tiden går fort och i dag fyllde Roffe elva år! Han har fått en del grått på nosen, men de e i stort sett det enda! Nåja litet klurigare har han blivit också! Jag brukar påminna honom om hans ålder när jag jagar honom runt inne i huset när jag börjar bli trött! ;) 

.

Se'n litet nostalgi vid kvällspromenaden i kväll med Roffe! Här har jag gått då och då med Roffe sedan han kunde gå i koppel! Här kommer snart en liten ny stadsdel att byggas! Gnesta växer, mycket beroende på bra kommunikationer till Stockholm! 45 minuter med Regionaltåg! Men det e även litet positivt med det här såklart, för servicen ökar och antalet butiker också!

.

Vad gäller den här molnbilden vi såg i kväll, så hade jag varit i fjällen hade jag nog väntat litet regn under morgondagen, och då bör man välja tältplats därefter!

Det blev ett litet avbrott nyss i bloggskrivande för en elvaåring kom och puffade på mig! Innan Roffe går och lägger sig så skall jag jaga honom några varv runt i huset, sedan skall han ha litet kel, efter de kan han gå och lägga sig! Så e kvällsrutinen! :)

Och som sagt, Tårtan nu på onsdag!

/Bengan

Inlagt 2018-04-08 21:00 | Läst 1398 ggr. | Permalink
Du får hälsa och gratta!
Ja jösses vad tiden går!
Gratta Roffe så här en dag i efterskott. :)
/Affe
klapp till Roffe! :)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg