Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4135 / Morgonläsning! Å här kan man snacka om böcker! En bok om släkthistoria!

Nu e jag inte med, men min fru finns i periferin av Önasläkten! Släktgården ligger/låg mellan Fristad och Varnum i Västergötland, nära Viskan! Svea Rikes vagga alltså! ;) Utgivare av boken är Maj Andersson och Kurt Älmegran med benäget bistånd av en stor mängd släktingar! Och det har tagit ett antal år att samla ihop uppgifterna för den här boken!

.

.

.

.

Och det är släktträd i boken och sist i boken finns en större mängd bilder! Bilder på människorna förr! Men, man har i många fall glömt att notera, när, var och vilka människor det är på många bilder! Samma sak som man gör numera! Glömmer alltså!

/Bengan

Ps. Planerar utgång med Roffe efter den Norska vädertjänsten! Jag tycker Norrmännen e bättre än SMHI å ge tips på bra utgångar med Roffe! Utgång omkring Kl. 14.30 verkar bra!

Och vän av ordning undrar säkert varför jag har Verkhoyansk inlagt som genväg! När det varit kallt i vinter, då tittade jag bara in på Verkhoyansk, då e mitt lilla köldproblem som bortblåst! :)

Inlagt 2018-04-06 10:46 | Läst 1543 ggr. | Permalink
Synnerligen intressant! Grad av bävan alltså när jag ser eller läser sånt här - historiens vingslag, liksom. Sätter saker i perspektiv och ger sammanhang.
//GöranR
Släktforskning är kul. Min fick mig att återknyta kontakten med släkten i Amerika. Det resulterade i en oförglömlig resa. Och livliga kontakter efteråt via Facebook, mail mm



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg