Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4133 / Kort sammnfattning av gårdagens fika på Loppisen i Viksängen! Och så X100!

Det va böcker, mycket snack och Fuji X100! För vi sitter vi i ett slags bibliotek, trevligt! Och det största bordet e ofta ledig vid den här tiden, så en åtta till tio personer får lätt plats! Men i går va vi bara fyra! Fick titta i en bok, Blogg till bok, som BÅ gjort! Jag gillar den personliga bildstilen och de korta, litet sträva kommentarerna till bilderna!

.

Och så X100! :)
Av någon underlig anledning så va det en i sällskapet som hela tiden plockade på min eller på BÅ:s  X100!  Men egentligen inget konstigt, många fotografer som hållit på ett tag och fotat, har ofta fotat med M Leica tidigare, även Ronny, och då är X100 en påminnelse! Och en väl fungerande modern påminnelse! :)

/Bengan

Ps. Jag hann ut med Roffe innan regnet kom, skönt, så nu blir det innesittande vid vedspisen!  Läser en bok om arkelogin i det "Heliga Landet!" Tidigare när man grävde i Palestina, så grävde man med Bibeln i den ena handen och spaden i den andra! Numera görs det mera vetenskapligt, och då blir historien en annan!

Men det e som allt annat, man kan tro olika i alla fall! ;)

Inlagt 2018-04-05 10:18 | Läst 1242 ggr. | Permalink
Ser trevligt ut. Men fotofika är ju definitionsmässigt trevligt.

Det finns väldigt mycket bokmaterial här hos bloggen och bloggarna på Fotosidan. So bring it on (som de säger). Får vi se boken (och flera böcker) på Tårtan månntro?
//GöranR



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg