Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4120 / En bit från vimlets yra!

Åter i lugnet efter gårdagens besök i "Smeten"! Det e nog omväxlingarna i livet som är intressanta! Min fru och jag brukar ibland säga, en liten lägenhet i sta'n kanske? Men efter någon sekund, nej tack! Vi e vi nog litet lantligt förstörda ;) trots att vi är stadsbarn, för vi gillar tystnad, och skulle sakna den här tysta tystnaden om vi va tvungna att bo i sta'n! Men man e olika! Å man kanske kan vänja sig!

Men visst e det intressant och ofta även kul att åka in i Stockholm för att handla, uträtta ärenden, gå stadspromender, fika, träffa folk eller gå på teater, men se'n e det skönt att åka hem till lugnet, den renare luften och tex kunna sova med öppet fönster på sommaren! Men visst kan Roffe morra till litet, då han hör ett rådjur på tomten! :)

.

Ok, det om det, och nu är nu! Tittar igenom några kontaktkartor från 1960-talet!

Tiden går liksom! Å det här e fotat med en M Leica med Summicron 35 mm! Nu e min Fuji X100 den nya M leican! :)

/Bengan

Ps. Tårtan i morgon sedan Södermanna vid pass 17.00!

Inlagt 2018-03-27 08:55 | Läst 1815 ggr. | Permalink
Här är jättetyst! En fastighet skymmer Hornsgatan helt, åt andra hållet ligger Tantolunden.. Sommartid sover jag med öppen balkongdörr 5 meter från sängen.. Men visst hör jag inflygande plan mot Bromma förmiddag och kväll, men det stör mig inte alls.. Däremot ogillar jag starkt Hemglass trudelutt varje tisdagskväll..
Hälsn!
Häftiga dansbilder du har från 60-talet, Bengan! Men lite slarvigt gjorda kontaktkartor ;) Du får skanna in dem, så att vi får se dem ordentligt.
Svar från Benganbus 2018-03-27 18:41
Jag va inte bättre på mörkrumsarbetet då än jag e nu, därför e jpeg numera en räddning och Crimson! :)
Men skall skanna in några negativ innan jag eller dom faller sönder!
/B



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg