Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4111 / Oändliga algoritmer, och Zuckan har fått problem!

The Road! 
Läser DN som vanligt nu på morgonen! (Jag e nog en vanemänniska) Och tänker på att det va Gödel som sa att det här med algoritmer de e inte så himla lätt som man tror! Å misstänker att många ungdomarna e så tekniktroende att dom glömmer bort historien! Vi får se vad Zuckan kan lugna aktieägarna med! Och även lugna EU mfl andra länder! Kanske med Gödel! :) :)

Annars inte så mycket nytt i DN, det mesta har vi redan läst! Världens dyraste sjukhus e snart klart, det e bara några fakturor kvar att betala! Och så har det varit razzia hos BWW i Tyskland! "Oj då, det måste vara nå't fel i programvaran om 10.000 bilar släpper ut för mycket!"

Å så oroas vi i Sverige inför det Svenska valet! Att oregistrerade digitala väljare kommer att vara med i valet! :) Och vad jag kommer ihåg, så funderade man ju tidigare på om det skulle gå att rösta via internet! Det vore ju bra, för då slipper man gå till vallokalen! För numera slipper man gå till Vårdcentralen, doktorn finns ju i mobiltelefonen! Å man kan ju beställa mat via en app också! Och en massa andra saker från Kina! Så egentligen så behöver man inte gå ut i onödan! Du sköna nya värld e här!

Tänk så bra allt blivit! Det här hade jag ingen aning om på 1960-talet, för det här stod inte i Teknikens Värld! Där berättade man bara att alla skulle ha en flygbil, arbeta fyra timmar om dagen och se'n ta flygbilen till sommarstugan!

Fast det borde nog vara litet mer gympa för våra barn! Å då e det väl bra att ha det i skolan så det inte e så långt att gå mellan lektionern och gympan! (Just nu e det en del trafik på gatan nedanför där vi bor, föräldrar som skjutsar sina barn till skolan. Man gör det bla för att det e så mycket biltrafik runt skolan vid den här tiden, då e det säkrare för barnen att åka bil)

Å i dag e det Fuji X100-träff i Södertälje! Kul och intressant! Det brukar även vara bildvisning och bokbyte! Och så hittar nog nå'n en bok på loppisen också!

Men det blir två hundpromenader innan Södertälje! En lång och en kort! Å inga appar hjälper till med det! Verkligheten e annorlunda! :)
/Bengan

Inlagt 2018-03-22 07:54 | Läst 918 ggr. | Permalink
Och bilden frågar, går vägen vi vandrar mot mörker eller ljus?
Svar från Benganbus 2018-03-22 08:43
Det måste vi själva bestämma! :)
/B
2018-03-22 08:59   ronny/ronald vervaart
Läste nå om en självkörande bil klippt en fotgängare, allt kan nog nå långt...
Svar från Benganbus 2018-03-22 09:05
Om det va vid ett övergångsställe, så e ögonkontakt viktigt!
/B(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg