Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4088 / Google står med byxorna nere! :)

Caféljus...

Google och Facebook verkar inte kunna rensa bort olämpliga saker på nätet! "Jor'å säger dom, vi e på gång med andra algoritmer, mer smarta liksom! De problem som inte har en teknisk lösning finns inte för Google!"

Nu e det här inte så enkelt, det visade både Gödel och Turing! Läs på Google! Att bygga en artificiell intelligens som kan spåra och helt avslöja olämpliga saker är omöjligt! Om det inte är en artificiell intelligens som skriver det olämpliga förståss! Då spelar dumskallarna i samma ruta! ;) :)

Så att rensa ut oläpliga saker från internet, det kräver både datakraft och program OCH kluriga människor! Det här med människor, det hade ni inte tänkt på va Google! Det blir många att nyanställa! :)

Annars rätt lugnt i Gnesta! :)

/Bengan

Inlagt 2018-03-07 13:39 | Läst 858 ggr. | Permalink
Skönt ni har lugnt där åtminstone.
Hälsar
Gun-Inger
Jag undrar hur Facebook gör för att stoppa alla bilder på nakna människor? Har de speciella "snuskhumrar" anställda som kollar, eller är det en dator som spanar efter bröstvårtor?

Fotografiska museet blev ju blockat när man försökte göra lite reklam för Zorns fotografier. Fanns lite nakna kullor där - inte så oväntat.

Jag antar att Facebook har en policy som de kör i botten, frågan är ändå: är det vettigt? Vem mår illa av att se nakna människor? I USA kan man se filmer där man skjuter och stympar människor på eftermiddagstid där barn kan se. Men en naken människa anses kunna skada barnens psyke. Märkligt.

Nej, jag har inte varit i USA men jag känner människor som bott där.

/Tomas
Mycket fin bild, den gillar jag! Fö lyckas FB ändå rensa bort en del annat ovidkommande, Den lille havefrue och Venus av Willendorf tex. / Björn T
TomasKronberg 2018-03-07 22:54
Ja, det är nog mycket skit de skulle kunna rensa bort. Kanske skulle lägga upp Boticellis: "Venus födelse" och kolla om den fick vara kvar. Eller "Venus från Milo" - det är ju trots allt bara en torso utan huvud. Kanske finns någon på FB som går igång på det också.

Såg en intervju på TV med en datasäkerhetsexpert. Reportern frågade honom om han hade något abbonemang på FB. "Nej, där går gränsen", svarade han. Ligger nog något i det.

/T



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg