Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4098 / Inte så mycket fotat idag, å det e nog också bra!

Gatufotoutrustning..

Tror att stunder av eftertanke också e bra! Å andra sidan så har jag haft fullt upp med att passa två hundar i olika hus, och i mellantiden varit hos två tandismottagningar, så ja e ganska mentalt mör trots att det inte hände så mycket!

Men som sagt, att tänka e bra, även om man tänker fel! För det e bättre att tänka fel än att inte tänka alls! Nu va det här det som Hypatia påstods ha sagt, innan hon stenades av en Kristen mobb! Det va väl dom Kristna hon menade, som inte tänkte själva!

Nåja, jag läser just nu både Kurt Bergengren och Anna Tellgren! Det är ju några år mellan det dom skriver, men i många fall ställs samma frågor och undran om fotografin! Men det kanske är så att utan kunskap om tidigare upptäckter, så vill man gärna uppfinna hjulet på nytt! Och blir sur om nå'n påstår att hjulet redan e uppfunnit! ;)  "Men det här e ett annat hjul, fattar du inte det!"
Ok, ursäkta då! 

Annars fint väder, skall strax ut en stund med den ena hunden!
Carpe liksom!

/Bengan

Inlagt 2018-02-21 15:57 | Läst 982 ggr. | Permalink
Titta! Du hade ju en x100 version redan då! Och nu är du tillbaka. Cirkeln är sluten.😆
Svar från Benganbus   2018-02-21 19:21
Det stämmer nog Ragnar! Det va kul att fota med M Leica från 1960 och fram till 2000-talet! Men se'n kom det digitala och förstörde det hela! ;) Nåja, till slut hittade jag en digitalkamera som känns lika kul och inspirerande som min M Leica! Och påminner mycket i utseendet om M Leica också!
Cirkeln e sluten! :)
/B
Snygg sliten Leica! Hoppas att du har den kvar?
Mvh
Fredrik
Svar från Benganbus   2018-02-21 19:11
Saken e liksom, att jag hade två svarta M Leicor på 1960-talet, en M2 och en M3!
Nu finns bara minnet och bilderna av dom kvar! :)
/B
Frekeman   2018-02-21 20:48
Se där! Synd att din X100 inte var av mässing. Skulle nog se snygg ut nu. Har ju varit med några år! Grattis till uppgraderingen förresten! :-)(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg