Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4050 / Polisen skall jobba med det dom e till för, jaga bovar å banditer, inte visa privata smultronställen!

River of Time...


Läste på Facebook nyligen om ett oroväckande polisarbete! Jorå, visst kan även jag vara på Facebook ibland, men inte lika ofta som alla andra, för jag har viktigare saker för mig! Men nu råkade jag i alla fall se det nya polisarbetet via Facebook! Tur va väl det! Så någon kan protestera!

Å det här ingår väl i det vanliga, att ge polisen e massa annat att göra, så bovar och banditer går fria! De e nästan så man anar en konspiration eller hemlig agenda från makthavarna som vanligt! Hur som helst, jag e djupt oroad! För att ni skall förstå min oro bättre så kan jag ge en jämförelse! Tänk om ni hittat ett smultronställe, å så börjar en myndighet att basunera ut var smultronstället finns! Jag vet att Bergman gjort en film som heter Smultronstället, det e därför jag använder det namnet i min liknelse Pucko! (Jag brukar förekomma dumma frågor)

Alltså, till det allvarliga, polisen skall börja undervisa vuxna bilister att det finns en högerfil, på typ trefiliga motorvägar, typ den mellan Moraberg utanför Södertälje och Alby i Botkyrka!
Den filen e mitt smultronställe!

För filen e ofta totalt tom! Det betyder att jag kan lägga in farthållaren vid Moraberg och se'n luta mig bakåt och ha en hand på ratten och glida förbi kötrafiken på insidan liksom! Ops, nu höll det på att bli ett litet skrivfel här liksom, håller numera även den andra handen på ratten! Självklart!


Men tack vare eller på grund av, välj vilket ni vill, så gör den nästan tomma högerfilen att jag kommer extra fort fram till Radioprogrammat Sura gubbar! (Massmediaarbetare bör för övrigt självklart ha en gräddfil)

Tror jag kört Gnesta - Alby på under, nåja tiden e inte intressant, men den ofta nästan tomma högerfilen mellan Moraberg och Alby gör att medelfarten ökar högst betydligt!

Så kära polisen, jobba med det ni ska, jaga bovar å banditer, och informera inte om mitt smultronställe!

Låt den ofta nästan tomma högerfilen förbli en hemlighet mellan er och mig!

Allt från Gnesta för nu!
/Bengan

Inlagt 2018-02-09 08:18 | Läst 1289 ggr. | Permalink
DN i dag skriver Säverman i samma anda. Jag gillar kapten Stofil och sura gubbar
Svar från Benganbus 2018-02-09 08:36
Har jag missat det?? Skall kolla i DN genast! Tack! :)
/B
Nog är det väl olagligt att köra om på insidan?
Svar från Benganbus 2018-02-09 13:00
Jovisst e det så! Men när dom krypkör i mitten och vänsterfilen, så låter jag bilen försiktigt passera i högerfilen! Jag har försökt köra saktare så det inte blir en omkörning, men då blir det ett himla tutande bakom! :)
/B
Polisens hjälpsamma sida är inte att förakta. Letar ju efter försvunna människor. Då våran katt sprang bort visade det sig att polisen i Oskarshamn kunde hjälpa till med goda råd. De tog också hand om en katt emellanåt. Hittegodsservicen är bra tycker jag. Att bara hålla på med grov brottslighet skulle flytta polisen längre från den tämligen skötsamma allmänheten.
Svar från Benganbus 2018-02-09 21:21
Men ändå, locka in fler bilar i min egen nästan tomma fil....? ;)
/B



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg