Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4005 / Fikabordsreportage med Fuji X100! Och funderingar i en konsumtionsvärld!




I går va det fotofika på loppisen i Viksängen i Södertälje! Kul, mycket trevligt och snacksaligt som vanligt! Tack för det sällskapet! Och jag försöker under reportagefotandet med X100 hitta fel, eller hitta åldersproblem, men icke! Så det som återstår framöver, det e väl att fundera på om det e värt att köpa en ny kamera bara för att det e kul att ha en nyare kamera!
Utan att ha nå't större behov av en nyare kamera alltså!

.


Eller så kan det vara kul med nå't nytt vare sig det behövs eller inte! Eller som det sägs, "man måste förnya sig då och då"!

.

Eller så kan man intala sig själv att man kanske kan utvecklas mera i en ny kamera! :) Men då borde det gå bra med en begagnad kamera också! För den e ju ny för mig! :) Fast den ändå inte e ny! Och om man inte talar om att man köpt den begagnad, så kan det tyckas som om man ändå e med i flödet liksom! Ingen kanske märker nå't! Och köpa second hand, e väl bra för miljön? Om miljön e viktig!

.



Nåja, jag har inte bestämt mig än, å tittar folk på serier på Tv, där det kommer tjugo avsnitt utan att man kommer till skott, eller till Bron, så borde de här bloggfunderingarna även gå bra! :)

Och ett tips! Tycker någon att det är för mycket trälig X100-läsning i bloggen, gå då direkt på bilderna!

Men som en sammanfattning, den här X100-kameran, den har Fuji gjort förbannat bra! :)

Jättekul väder i dag!
Roffe vet om regnvädret fast han sover!

/Bengan

Inlagt 2018-01-04 07:58 | Läst 1463 ggr. | Permalink
frågan e väl om det går å få nå annat än bilder, som en gammal stekpanna..där det hänger på kocken ;) tack för igår.
Min egen gamla kamera har en del år på nacken men får nog hänga med ett tag till. Det finns för många konstiga finesser på dom nya modellerna.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg