Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3994 / De e faktiskt fortfarande en liten praktisk allroundkamera fast den e gammal! ;)De e litet underligt det här att vara nöjd med det man har! Det ligger inte i tiden liksom! Omodernt tänk! Men jag jobbar på det! Försöker att bli litet modernare i tänket alltså! Så sitt i båten! :)

.Och oss emellan, Tomten och jag har faktiskt en överenskommelse, han kan fixa en julklapp senare om det så skulle vara! Min Tomte e en fritänkare! Hade han varit Tomte under medeltiden så hade han legat pyrt till! Tänk bara på hur kyrkan gjorde med andra fritänkare, tex med Giordano Bruno!

Men som sagt, jag kör vidare med X100 ett tag till, för den funkar bra! (Ursäkta mig för det Magdalena Andersson, men du kan tala med Fuji!) Och som sagt, å jag jobbar under tiden på mitt nytänk! Å man kanske kan klimatkompensera nyköp av kamera också! Ungefär som när man flyger! Se'n e allt frid å samvetsfröjd!

Å ha nu en god fortsättning på Julen!
/Bengan

Ps. De e en färgbilder på kamerorna! Svartvita julbilder kan också vara fel! ;)

Inlagt 2017-12-26 09:53 | Läst 1262 ggr. | Permalink
Syns över en fika! God fortsättning. :)
Om dur nöjd kör på.

Trevlig fortsättning

Bengt-Åke
Det står om prylstressen i dagens DN:

"En idealiserad identitet skapas kring en produkt när en person (gärna en kändis) som har alla de egenskaper som vi själva önskar oss, kopplas ihop med ett visst varumärke eller en specifik produktmodell. Till exempel när välkända personer med stort avtryck på sociala medier – som besitter önskvärda egenskaper som till exempel att de är kända, vackra, lyckliga och framgångsrika – lägger ut foton på produkter/upplevelser, delar ut likes eller länkar till olika produkter. Dessa produkter framstår då som önskvärda för oss och vi jämför oss med dessa framgångsrika och lyckade personer."

Så om du hänger kvar vid din halvantika Fuji så blir du en avstressande förebild. Tomten kanske tänker i de banorna?

Jag som inte ens har en smartphone finner tröst i att det finns likasinnade som sliter på sina grejor så länge det går.
Ang Fujifilm X100. Bengt du behöver inte byta kamera för att förmedla bloggbilder eller på något annat sett. Varesig det gäller 12 eller 24 megapixlar så är dina bilder med vidhängande text otroligt bra och lärorika, vad det gäller innehåll och förmedling.
/ThomasK
Svar från Benganbus   2017-12-30 10:33
Jag bockar och tackar för de värmande orden!
Mvh Bengan(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg