Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3956 / Vårt behov av tröst!
Efter att varit ute med Roffe i strilregnet så behövde jag litet tröst! Humbles bageri håller med så'n tröst! Trösten tar jag ofta till en påtår! Roffe fick också litet tröst! (Ni som undrar) Oxkött med grönsaker, å så litet Royal Canin special och allt toppat med litet keso! Ekologiskt! :)
Så nu sover Roffe igen!

Och så läsningen!
Scientific American skriver om hur viktigt det är att cykla mycket mer i en värld som får brist på drivmedel och råvaror och som drabbas av luftföroreningar! Redan 1973 påstod dom det! Men det tar alltid några år innan så'na här saker sätter sig! Å då e det nästan försent!

.Å så en intressant artikel i SN om en ny fågelart! En ny art som uppstod på en historisk fågelplats! Och redan från den andra generationen höll sig hybriderna för sig själva!

Så efter intressant läsning, och en påtår inte att förglömma:) å så på med färg på bilderna, så känns dagen mycket lättare!
/Bengan

Ps. Å så Tårtan i morgon!   Vad gäller mera om tröst! "Vårt behov av tröst", de e ju Dagerman och Carl Johan de Geer har sagt något mer näraliggande, " Med kameran som tröst"!

Inlagt 2017-11-28 13:05 | Läst 2567 ggr. | Permalink
Bara så mysigt!
- hawk(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg