Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3929 / Inomhussäsongen för cykel börjar! Första träningspasset va i dag!



Cykel e ett praktiskt fordon, för när det e kallt och halt ute så kan man cykla inomhus! Även om jag har dubbfriliknande däck på cykeln så känns det säkrare men framför att skönare, att vara inomhus!  Och eftersom det e plant å jämt där jag skall cykla, så kör jag på högflänsnav, Campagnolo Pista alltså!

.

Här e stället som cykeln står i! Med miljövänligt luftmotstånd!
.



Håller även på att samla ihop litet dricka inför vintern, här e en bra dricka! Den skall hålla sig fram till 2023 sa han som vi fick den av! Kan va nå't att dricka framför brasan! Kanske värma i en kastrull och ha litet socker i! :)

Och bilderna e tagna med Fuji X100, en kamera som nu börjar bli klassisk! Å det e inte så många digitala kameror förunnat att bli klassiska! Leica M9 ligger nog i det segmentet nu också! Så ni som har en Leica M9, sälj den inte, utan fota med den! :)

/Bengan

Inlagt 2017-11-07 13:50 | Läst 1999 ggr. | Permalink
"Så ni som har en Leica M9, sälj den inte, utan fota med den!" Så sant som det är sagt! Må vara svårt att fokusera, men sälja???? ALDRIG!
Å skulle nå'n säga nåt ofördelaktigt om Leica M9,
eller om X100, så anar man bara avundsjukan! :)
/B
Jag satte på Continentals 4-Season-däck för några veckor sedan, och räknar med att fortsätta några veckor till innan jag flyttar in i garaget. :-)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg