Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3930 / Fotografiet i samhällsdebatten! Och kanske nu en kvinna som Vd i Svenskt Näringsliv! ;)

Ibland när jag tittar på Tv så känner jag att nu kommer det att hetta till! I Tv och press! Så jag tog en bild såklart! ;) Å visst hettade det till! Nu tar jag inte ställning, i alla fall inte på ett djupare plan, för våra företagsledare äro ärans män, som han Antonius sade! Och deras skatteplanering stöttas ofta av likasinnande inkomster såklart, men konstigt nog även av låginkomsttagare!?

Och visst är Leif Östling duktig! Han va mycket duktig med Scania! Han va Scania ett tag! Men skomakare var vid din läst, kanske man skall säga! ;) Men utan att diskutera i sak, så tror jag det ändå är dags för en kvinna på posten som Vd för  Svenskt Näringsliv när jag hörde Maria Mattson Mähl på Tv! :)



Nog om verkligheten, den e tillräcklig ändå, utan nu till något annat, som man sa i Monte Pyton! Å litet mer samhällsfrånvänt liksom, och kanske inte så eldfängt, Fuji X100! :)

Är det någon som fotat både med Fuji X100 och Fuji X100S?
Och kan redogöra för skillnaden!
För vad jag har läst så fixade Fuji till de flesta klagomålen som man fått på X100 på nästa modell, som va X100S alltså!

/Bengan

Inlagt 2017-11-07 08:25 | Läst 1565 ggr. | Permalink
Ahh... se där, jag visste väl att du fortfarande tvekade. Du ska se att det blir "F" till sist ändå. Lockelsen kommer att bli dig övermäktig till slut. 😃
Har du inte tittat på nya X-E3? Du tycker X-Pro2 är för stor även om du skulle vilja kunna byta objektiv, så kanske X-E3 skulle passa?

Apropå skatteplanering, är det inte konstigt att svenska journalister skriver så lite om Margot Wallströms 23 miljoners skatteplanering när hon bodde i Bryssel? Och valde att betala låg EU-skatt som kommissionär istället för att skatta allt i Sverige? ;)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg