Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3928 / Trendspaning mot Populismens flyktingproblematik! Bilderna e tagna med x100!

Att stå på löpande bandet och räkna ut hur mycket man kommer att få i pension, speciellt om man är kvinna, och kanske varit hemma med barnen under ett antal år, skapar också populismen! Så att trendspana vart vindarna kommer att blåsa vid nästa val, det är inte alls speciellt svårt! För den sk. populismen är mycket mer och inte så enkel som att bara kalla den för flyktingproblematik!
Nog om detta!

."Varför slutar du klia mig på ryggen? Gillar du mig inte längre?"

.Och så byggs det i Gnesta!

Och bilderna i bloggen är som sagt tagna med Fuji X100!
X100 räcker gott och väl för bloggar och även för utställningar! :)

/Bengan

Inlagt 2017-11-06 07:20 | Läst 1362 ggr. | Permalink
Tråkigt med Östling. Han hade tydligen glömt att han fått gymnasieutbildning, utbildning på teknisk högskola och på handelshögskola genom skattemedel. Och ett fungerande samhälle att bygga Scania i. Hoppas han kommer på det igen.

Den så kallade populismen har jag inget annat recept för än att det nog är bra att lyssna och inte bara "ta debatten".
Svar från Benganbus 2017-11-06 19:21
När jag såg programmet i så tog jag en bild, för jag tänkte, det här blir det grejer av! :) Å det blev det! Alf Svensson hade klarat det här mycket bättre! ;) Ni som hört Alf Svenson, ni vet hur trevligt OCH skickligt Alf kunde svara på liknande saker! :)
Östling glömmer nog också att skattepengar har även använts till att grundutbilda de arbetare som jobbade på hans bilfabrik. Samhället har förberett dom på arbete innan jobbet på bilfabriken med dagis, fritids, skola, hälsovård, för att dom skall vara friska och välutbildade när dom kommer till bilfabriken! För en modern bilfabrik kräver det! ;)

Det här med populismen som breder ut sig i både USA, och Europa! Jag skulle börja med att undersöka orsaken, hitta vad är problemen i stället för att bara bua ut dom oliktänkande!
Annars blir det bara väldigt mycket likt två fobollsfansgrupper på en fotbollsarena som bara skriker och buar åt varandra! ;)
/B(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg