Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3910 / De e väl så, att numera så krävs det mycket mera diciplin!

#3568982


När jag jobbade så va allt lättare, man drog iväg på lunch vid ungefär samma tid på da'n, och fikarasten kunde man också hålla koll på, och arbetstider och semestrar höll andra koll på!  Och så blev man kallad till utbildningar och hälsokontroller! Allt va ordnat liksom!

Nu e livet annorlunda! Ingen håller koll på mej! Å gissa hur mycket jag glömmer, så jag får skäll då och då! "Vadå, inte ätit lunch idag?" ;) " Och fikar du nu så sent på kvällen?"  (Jag glömde att fika på em!) "Vad gör du på dagarna egentligen?" Bra fråga, men efter en stunds funderade sa jag, Jag går ju ut med Roffe, läser litet, e ute med Roffe igen! (Roffe å jag va längre bort den här gången, vi va och kollande på flygplan vid Vängsö och jag hade ingen klocka) Å så hittade jag grejer på återvinningen på hemvägen! Å väl hemma så plockade jag litet på tomten, diskar, plockar undan litet kläder, lyssnade på litet musik, kollade på några bilder, och läste litet igen, och testade en ny svartvit inställning på X100, och glömde helt bort tiden som vanligt! (Så här rörigt va det inte när jag jobbade) Puh!

/Bengan

Ps. Å hälsoundersökning det får man åckså göra själv numera! Det finns ett litet rum nere på Vårdcentralen där man går in och tar sitt blodtryck! Jag hade 150 / 78 i dag, och frågade en syrra om det va Ok? De e Ok för din ålder sa hon! Då vågar jag gå ut med Roffe, vår hund, i morgon sa jag! Det vågar du sa hon!

Inlagt 2017-10-23 14:26 | Läst 2032 ggr. | Permalink
Hur ska jag klara det där med egen koll? Bra att kolla trycket emellanåt helt klart!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg