Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3906 / Så där ja, nu har jag tittat in i Galleri FS! Litet svårt att hitta dit för en ovan bara! ;)

Fårö

Det har ju varit diskussion om Galleri FS i en blogg nyligen, så jag måste uppdatera mig om Galleri FS litet! Och vad såg jag då? Det är väl så här som många tycker att bra bilder skall se ut! Annars vore det väl bra konstigt! Jag kan väl jämföra med de bilder som finns på tex Gallerix och IKEA typ, utan att göra någon värdering! För den här typen av bilder säljs ju bäst! Och IKEA och Gallerix och liknande affärsdrivande företag är inga dumhuvuden, utan dom är intresserade av försäljning! Och det här är ingen värdering, lika bra att jag säger det igen! ;)
De e samma sak med FOTOSIDAN, inga dumhuvuden där heller! ;)
Å vi, vi kanske "litet udda typer", eller vad vi vill kalla oss, vi får ju också vara på FOTOSIDAN, och det e väl bra!

Sedan kan man såklart fundera vidare, tex var skall en litet avvikande form av fotografi visas då? Det finns ju platser här på Fotosidan som sagt, och jag tror det går att hitta bra platser utanför FS också!

/Bengan

Inlagt 2017-10-20 08:38 | Läst 1867 ggr. | Permalink
Har hittills inte känt av något behov för Galleri FS, nån dag skall väl också jag ta mig en titt, kan tänka mig att det är en samlingsplats för de väldresserade.
- hawk
Måns H 2017-10-21 22:42
Håkan: Det är bara att hålla ut. I mitt fall ville jag komma med eftersom det stod "Fotosidans finaste bilder". Trettio refuseringar, men skam den som ger sig. Trettioförsta gången blev en av mina bilder antagen.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg