Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3897 / Att inte nyinvestera i en överkonsumerad värld! Ursäkta! :)

Jag har i alla fall köpt ett nytt batteri för 295 kronor i stället för en ny kamera för 13999 kronor!  Tror en ny Fuji X100F kostar ungefär 13999 kronor!  :) Och håller nu på att läsa igenom säkerhetsinstruktionen om alla de saker man inte skall göra med batteriet! Kommer nog snart fram till hur man skall ladda batteriet! :)

Och nu skall vi se om kameran blir piggare med ett nytt batteri! Min ficklampa blev piggare med nytt batteri i alla fall!

Å visst ser kameran mycket analog ut! :)

För övrigt här i världen så tycker jag det klagas för mycket på Regeringen vad gäller It-säkerheten! Läste i någon tidning att Regeringen visst tar det här med It-säkerhet på största allvar! Bla. så skall man bygga små telefonhytter inne på regeringskansliet dit man kan gå in med sin mobiltelefon, och stänga efter sig, så man inte riskerar att bli avlyssnad! :)
Så klaga inte på regeringen, dom tar sitt It-ansvar! :)

/Bengan

 

Inlagt 2017-10-11 10:40 | Läst 1582 ggr. | Permalink
Med två batterier kommer du dubbelt så långt i ditt fotograferande, bara du inte tittar på displayen för ofta!
Göran
Om folk satsade på att lära sin utrustning och sin bildbearbetning istället för att tro att om man skaffar den allra senaste, häftigaste kameran, så mycket bättre bilder de skulle göra. Idag är det så sällan som det är utrustningen som sätter gränserna, det är den del som befinner sig bakom kameran och datorn som sätter gränserna för bildernas kvalitet.
Och jag som funderar på ett extra objektiv till min nya kamera, nu ger du mig dåligt samvete. Fast jag planerar ju att sälja av min analoga mellanformatsutrustning, den behövs inte när jag skaffat en digital systemkamera som dessutom går att fota svartvitt med så det liknar film!
Svar från Benganbus 2017-10-12 09:27
De e bra med dåliga samveten i konsumtionen! ;)
Jag själv kämpar med tagelskjortan, och samvetet för det finns senare modeller av X100!
Men ett stort plus med X100 är att det e fast optik! ;) :)
/B



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg