Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3886 / X100-problem! Å så Hopperfärg i skogen! :)

SkogsHopperfärginställning på X100!

Jag vet ju att den första X100 har en del problem, man kan sätta in batteriet fel tex, menyerna va visst litet knepiga att hitta i, och Ok-knappen va för liten och autofokusen kunde missa ibland  (men jag missade skärpan på min M-Leica också då det begav sig)  Men jag tycker ändå att jag klarar att fota med X100 trots problemen,  så varför byta!
Om jag skulle sätta in batteriet fel, så märker jag ju det, å jag använder inte menyerna så mycket, om autofokusen missar så märker jag ju det också, det blir rött i den lilla fyrkanten i sökaren! Inga stora problem alltså! Så ärligt talat, vad e problemen, på en skala! :)

Men Ok, visst e det kul med en nya prylar! Fast det e även kul, och litet utmanade, att fota med äldre grejer också! Fast så himla svårfotad e ju inte X100, trots batteriproblemen mm, så utmaningen e väl sisådär!  Och allt det här låter som "Mycket väsen för ingenting", som han engelsmannen en gång myntade! ;)

/Bengan

Ps. I morgon Tårtan! Vi får väl se vad för kameror som dyker upp!
Skulle ändå vara litet intressant att jämföra! :)

Inlagt 2017-10-03 13:38 | Läst 1517 ggr. | Permalink
Jo, men pixlar vet du ... allt handlar om pixlar ... å min x100f har DUBBELT SÅ MÅNGA som din mossiga, så hur ska du tråckla dig igenom det har du tänkt? 😉
Svar från Benganbus 2017-10-03 14:55
Tack för ytterligare en knuff mot branten! ;)
/B
Du förstår nog inte att alla redovisade problem har ett syfte!? De skall övertyga dig själv och i förekommande fall din fru om att din "gamla" kamera MÅSTE bytas ut mot en ny. Snarast.
Svar från Benganbus 2017-10-03 22:42
Men man skall inte jäkta! Bra saker måste få ta litet tid! :)
/B



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg