Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3877 / Inte så mycket att snacka om idag, frånsett att vintern kryper närmare!Helt Ok med vinter, säger Roffe! (Lätt för honom att säga, han behöver ju inte planera för nå't! Mat, husrum å värme fixar ju vi och vinterkläder har han redan på sig)

Men visst kan det vara litet mysigt med att få tända ljus mörkret, och sitta och mysa inomhus i stugvärmen under den här mörka årstiden! Men vi måste ändå ut med Roffe då och då hur mysigt det än är! Å andra sidan, det e bra att röra på sig!
Tittade på Vetenskapens värld i går! Motion, vardagsmotion, verkar vara ett universalmedel mot de flesta ohälsoproblem vi människor har samlat på oss ! Nu har man även sett att motion kan hindra eller uppskjuta Alzheimer! (Å så e också den där Medelhavsdieten inblandad såklart! Fett från växtriket och fisk verkar inte proppa igen våra kärl i huvudet)

Mera om motion! :)

Å idag skall det bli litet av en Brittsommardag igen, så det e bara för å ladda för en litet längre tur med Roffe! Men det dröjer en liten stund till för han sover! Sova e bra, för då jobbar den där tvättmaskinen vi har i hjärnan och rensar ut Alzheimerplack! Men att snarka, det kan störa tvättprogrammet, så att snarka det bör man låta bli om tvätten skall bli bra!

/Bengan

Inlagt 2017-09-27 08:02 | Läst 2017 ggr. | Permalink
Men om man vill slippa snarkning så skulle hjälper det att spela på diggeridoo (australiensisk näverlur) två-tre gånger i veckan. Åtminstone om man skall tro IGNobelpristagaren :)
Svar från Benganbus 2017-09-27 22:20
Tack för tips! Å termitborrad, för det e väl den mest ekologiska? :)
/B(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg