Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3858 / De f-n ta mej bättre förr! Inklicken i bloggarna menar jag!

Grafi....

Erik Madsen berättade att han kollat på mina tidiga bloggar! Kan ju vara pinsamt det här tänkte jag, och gick och kollade på några av dom! Ok, språkbruket va väl som när man skrev om sommarlovet i plugget i lågstadiet en gång! Men det här va ju i början av mitt bloggande, de e så man får se det!
Å så e det ett himla tjat om M Leica hela tiden!
Nu e det tjat om X100! :)

Men det som gör mig litet förvånad, det e alla inklicken! Inklicken på de tjugo första bloggarna ligger mellan 6000 och 8000!?

Och 2007-02-16 va första bloggen! Det va väl alldeles efter att Fotosidan startat bloggmöjligheten!

Så var'e med det!
Och nog för idag!
Godnatt!
/Bengan

Inlagt 2017-09-07 22:51 | Läst 1093 ggr. | Permalink
Hej Bengt.
Ja det er fandme rigtigt - med antallet af "Läst" - det har jeg også observeret.
Mvh. og god nat.
//Erik Madsen, Roskilde//
PS: Der var jo en årsag til, at jeg kollade (p.g.a.din forrige blog).
Det har jag också märkt. Gamla bloggar har flera tusen klick men färskare har ett par hundra. Fansen krymper =) Eller så har man blivit tråkig med åren.
Ja Bengan, du började tidigt.

I april 2007 hakade jag på, första bilden från 21.4.2007 har nu 8126 klickar.

Jag antar att det fungerar så att trots att det bara blir ca 100 klickar under första dygnet, så "addar" det på under åren när folk kollar igenom gammalt material.

Jag bloggar ändå inte för klickarnas skull, och det är heller inte många som kommenterar mina bloggar, men jag gör det mera för mitt egna höga nöjes skull - dvs. skapar min illustrerade årsdagbok på FS, där det ytterst sällan handlar om speciellt bra bilder.

När man fotograferar några rutor varje dag och egentligen inte har tid för ordentlig fotografering, blir det mest något av snabba snapshots.

Duger för mig och detta ändamål. Det skulle bli jävligt tråkigt om man bara sökte i arkivet efter de bättre bilderna, och viftade med dem ... Min blogg är en dagboksblogg, här och nu!
- hawk
Svar från Benganbus 2017-09-08 08:52
Jag kan väl tycka att det borde gå att skriva ut bloggarna till en bok!
Vissa utomstånde bloggar har så!
Det vore kul om FS kunde ha nå't likande! (Jag har föreslagit det)
/B
Tomasz 2017-09-08 09:06
Jag håller på att experimentera med ett sätt att tanka ner sin blogg till datorn, men det återstår en hel del jobb innan jag kan anse att det blir bra.
Första kravet, att få inläggen i rätt ordning -med det äldsta först- är bara det en liten utmaning. Sedan vill man förstås ha med kommentarerna. Och i vilket format vill man ha det? PDF är ett bra format, men så långt har jag inte kommit ännu, troligtvis krävs det en hel del "trial and error" innan layouten blir bra.

/Thomas
Håkan Eklund 2017-09-09 21:54
Det skulle bli en intressant bok!
- hawk



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg