Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3836 / Sensommarfunderingar!

Det här med bildsmak, det e nog litet som att diskutera den bästa ölen, eller bästa maträtten! En smaksak alltså! Å även att vissa maträtter, eller ölsorter passar nog fler människor bättre! Eller gillas av fler så att säga! Så man kanske skall tänka sig för när även man fotar! Mao, att ta bilder som gillas av många, eller passar många! Jag menar, om man vill man få många gillanden, så e ju valet lätt! Solnedgångar typ! ;) Nu va det här bara ett skämt, jag gillar också solnedgångar! ;)

Men, e det inte så att många berömda fotografer, dom tar faktiskt litet udda bilder, konstiga bilder eller kalla det knepiga bilder, å ofta på motiv som inte så många tänkt på tidigare!
Å de e ju de här bilderna som dom blir dom berömda på! På litet egensinniga och ovanliga bilder!
Visst e det här litet konstigt va? Udda bilder ger berömmelse!
Fast kanske inte om man lägger ut dom på fejan och liknande!

Å andra sidan,  att få sälja bilder till Gallerix, de e väl heller inte så dumt!

Ok, de va de om det! Om maträtter och öl alltså!

Läste en test här på Fotosidan på Fuji X100! Från år 2011 va det visst! En alldelse utmärkt kamera sa man! Tar skarpa bilder! Så jag kör vidare på det omdömet! :)

/Bengan

Ps. Kom att tänka på det här danska bryggeriet som har kaffebönor i sitt öl, speciella kaffebönor, som e svåra att få tag på! Men en viss typ av mård hittar de här bönorna och käkar dom, se'n e det bara å leta mårdspillning! Nåja, bönorna e hela och allt tvättas! Men till saken, den här ölen säljs slut snabbt! Men man måste beställa den! Udda och dyra grejer liksom!
Men det här bryggeriet gör såklart även vanlig öl också, i större mängder, litet som gallerixmängder, men även det ölet säljs mycket bra, även om det inte e så unikt som mårdölet!Inlagt 2017-08-20 20:34 | Läst 1526 ggr. | Permalink
Intressant med dessa utslätande kommentera kring bildens kvaliteter, för mig är det intressant i fall en bild fungerar och fungerar efter helt efter andra regler än de regelverk som odlas inom fotokulbsvärden
Det var djupt, LO(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg