Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3855 / Ok, visst fanns det väl kaffe...Ni som har åkt bil i Finland, speciellt längs den östra sidan, ni vet att det ofta e långa raka, och bra vägar, men ytterst få fik!

.Så när vi såg en skylt utanför en butik, så sa vi, äntligen och gick in! Men det va inte riktigt vad vi tänkt oss! Men visst kunde vi få kaffe, och ett vienerbröd, och kaffet va hyffsat nybryggt och de fyra sista vienerbröden va nyss uttagna ur fysen! Litet kalla i mitten kanske!

Nu kanske vän av ordning undrar vad han egentligen sålde i butiken? Jo, butiken såg invändigt ut som elektronikavdelningen hos Elgiganten! :) Han sålde elektronikgrejer till Ryssar! För det här låg mycket nära gränsen!

Men som sagt, de va inte riktigt vad vi trodde när vi såg skylten!

/Bengan

Inlagt 2017-07-19 20:42 | Läst 1199 ggr. | Permalink
Skylten med nylyft kaffemugg antyder onekligen att det ska finnas kaffe - och det fanns det ju!
Svar från Benganbus 2017-07-20 08:48
Allt e relativt! Så du har helt rätt Måns! :)
/B
Alltså.. 'Finnarna' är ju det land som dricker mest kaffe i hela världen/innevånare.. så har det väl varit i många år! Borde vimla av caféer..
Hälsn!
Svar från Benganbus 2017-07-19 23:07
Ok, må så vara, men tunt kaffe e're! ;)
/B
Kontraband skyltar man inte med, men det är ju ett K på skylten så kanske det är lite lagligt i alla fall :)

Kiitos paljo! /Thomas
Svar från Benganbus 2017-07-20 08:54
Jorå, det va nog helt lagligt kontraband, och ett smart sätt att hålla en verksamhet igång mitt ute i en mycket gles glesbygd! Och det va intressant att öppna dörren och kliva in i ett "elektroniskt varuhus, in the middle of nothing", med en kaffebryggare i ett hörn! /B(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg