Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3851 / Det blev bättre än jag trodde!


För ett tag sedan köpte jag en Fuji X-E1 bla för att kunna använda mina äldre Leicaobjektiv och speciellt då Summicron 35:an! Nu kanske vän av ordning säger, varför köpte du inte en riktig digital M Leica i stället! Å för att klargöra det hela litet mer, för den som undrar, så hade det varit det minsta problemet efter fyra intressanta säljloppisar hos Mattia! ;)
Men, det hade hänt nå't, trots att jag haft M Leica sedan 1962!

Så med den här lilla, och även relativt billiga kameran, så tycker jag nu det e lika kul som på 1960-talet då jag hade den analoga M Leican! Nu kanske vän av ordning igen har synpunkter på den litet mindre sensorn! ;) Men det blir som en Leica M8, om man nu skall jämföra brukar jag säga! Och bildkvalitén på den här lilla kameran, det behöver jag nog inte orda så mycket om!

.Som sagt, det blev bättre, kanske litet för bra, än vad jag trodde från början! Ibland hittar jag för många roliga manuella objektiv att pröva! Å kvälls och innefoto med manuella objektiv, som här med  Summicron 35:an,  det funkar faktiskt bättre med X-E1 sökaren än med Leica M-sökaren! Jag ser direkt när skärpan kommer i X-E1-sökaren! Det crispar till liksom!

/Bengan

Inlagt 2017-07-07 13:00 | Läst 1537 ggr. | Permalink(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg