Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3726 / Logistik, information å allt det där! Och tankar om det otänkbara!


Man gräver upp rör i Gnesta, och vi fick information via lapp i brevlådan i veckan att vattnet skulle vara avstängt på lördagen mellan 07.00 och 16.00  så jag laddade upp med vatten i hinkar och liknande! Inga problem! Men inte stängdes vattnet av!
Men Ok, Roffe och jag sov en halvtimme på em, då kanske vattnet va borta...?!

I går va vattnet borta, det märkte jag när en äldre granne ringde! Jag ringde kommunen, jo visst va det så, det stod på hemsidan! Men ingen lapp i brevlådan idag då frågade jag! Nej inte i dag! Ok, skall meddela den gamla damen utan internet att det stod på internet sa jag! ;)

Idag duschade jag tidigt, 06.00 , för jag skall in till Stockholm i em och man vet ju aldrig! Gick se'n in på hemsidan, jodå, idag mellan 07.00, och så länge det behövdes skulle vattnet vara avstängt! Men 10.00 finns det fortfarande vatten, och ingen rörelse ute på gatan, men det står en vattentank där i alla fall, å det e väl bra på nå't sätt!

Kokade litet kyckling till Roffe och funderade på det här med information och logistik och hur det skulle vara om det hände nåt allvarligt! Tex om proppen skulle gå i hela samhället, och att det stod på internet om det!

I dag Tårtan!
/Bengan

Inlagt 2017-04-27 09:27 | Läst 1001 ggr. | Permalink
Så där är det, den ena handen vet inte vad den andra gör.
🙂(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg