Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3687 / Fragment!

Har sett liknande skyltar på flera kaféer! Även förbud för barnvagnar! Kan förstå kaféeägarna som kanske vill ha litet omsättning på ruljansen för att det hela skall gå ihop för dom!

.

Men på Tårtan så e det ännu inga skyltar, och det är svårt att få in barnvagnar i den lilla lokalen, det e en liten trappa i ingången, men många sitter ändå med en mindre dator! ;)

.

Vad gäller bildvisning på Tårtan, så visar de flesta sina bilder via en padda! Jag får väl börja göra så också! Charlotte visade spännande dansbilder via sin padda, och hade även med sig en kamera som hade en lampa framtill!

.

Bladare, Planar och Tri-X!

.

Och att gå och i Stockholm när det blötsnöar, det ger ingen större fotoinspiration! (Å man skall inte gå å fota heller, för det e svårt att hålla kameran stilla)

.

Å de e inte så himla inspirerande i Gnesta heller just nu!
Men det kan ändra sig! :)

/Bengan

Ps. Skrev en kommentar till Måns Hagberg i min förra blogg om Praktina, lägger en länk till Praktina även här! Om man är intresserad av SLR-historien, så bör Praktina vara med! Och titta gärna på tillbehören till Praktina, länkar finns längs ned på den länkade sidan! (Jag tror också många blandar ihop Praktina med Praktica)


Inlagt 2017-03-30 07:47 | Läst 2435 ggr. | Permalink
Satt precis och tittade i en bok med Josef Sudek-bilder. Gnestabilden ger lite av samma känsla, faktiskt. Stämningsfull bild i all sin enkelhet.
Svar från Benganbus   2017-03-30 12:24
Tack för den jämförelsen Fredrik! :)
/B
Gnestabilden är fin.
Jämerdalen kom fint i Gnesta bilden! Tagen med en svår glugg antar jag ;)(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg