Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3660 / Litet rörigt idag, men nu e allt Ok!

Ibland blir det litet rörigt på förmiddagen, upp tidigt och läsa DN,  och se'n in till Södertälje för ögonkoll! Och innan dess, stryka litet, slipa en tånagel och lägga på nagellack! ;) Och diskussioner med Roffe att han klarar sig bra att vara ensam under fyra timmar!

Vad gäller tån, så e allt Ok, testade med en rask kvällspromenad på  dryga timmen i går! Och i dag va det som sagt ögonkoll! (Har fått sämre syn på högerögat därför använder jag vänster numera när jag fotar, men det funkar utmärkt)

Och tillbaka i Gnesta, så gick jag in på Humbles bageri för en Semla, som va slut!  Men då då säger den här trevliga ungdomen som står bakom disken, jag kan nog fixa en Semla till dig om du väntar!

Så efter att ha fått en nygjord klassiker och betalat, så bockade jag och tackade för den fina servisen! Man kan självklart bocka för ungdomar trots att man e äldre!

Nu läsning, med Semla och nybryggt kaffe! Vad mer kan man önska! :)

/Bengan

Inlagt 2017-03-07 16:49 | Läst 1334 ggr. | Permalink
Det där såg ju gott ut, gillar en semla ibland. Men idag har jag fastedag.......Forskning och Framsteg ingår också i min litteratur men det där numret har jag inte sett än - undrar om jag tagit in posten idag? Trevlig bild och trevlig blog!/ Björn T
Svar från Benganbus 2017-03-07 18:25
Jag hade också tänkt en liten fastedag efter Vetenskapens Värld igår!
Men när jag kom tillbaka från Södertälje, så höll det inte riktigt!
Men i morgon! :)
F&F e min Bibel på flera sätt! Vetenskap e det som håller konspirationer borta! ;)
Mvh Bengan
Gjorde hen ingen till Roffe.
Gun-Inger
Det blir gärna lite mycket, om man inte ser upp. Och visst går det bra att vara vänsterögd (heter det så?) som fotograf, men mätsökarkamerorna blir svårare, man hamnar med näsan mitt i skärmen. Därför föredrar jag min kamera, med sökaren mitt i liksom (Olympus EM 10 mkII) framför den annars så läckra PenF, eller motsvarande.
Nåja, huvudsaken är att det funkar. Och tidningen, en kopp kaffe och DN (pappers) hjälper mycket för att man ska kunna ha det bra.
Ha det//GöranR



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg