Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3624 / Lastbilar och en optik på 0.95!

Micke Borg fotad med ett 35 mm på 0.95! Å här full öppning såklart!

För övrigt så va det släktmiddag i går, å en i släkten e företagare och jag frågade om läget i företaget! Jo det va väl Ok, konjunkturen e på uppgång, det märker han för det kommer många beställningar på påbyggen på nya lastbilar. Det här med att lastbilsförsäljningen ökar, med påbyggnader, e en bra och tidigt information om att konjunkturen e på uppgång!

Men se'n gäller det att få logistiken att gå ihop när man skall sätta i hop det här! För kunderna står i förstugan och trampar, kunder som redan har jobb Pg! Tillbehören till lastbilarna kommer från hela Europa, och även från Kina, även om lastbilarna tillverkas i Södertälje! Så det gäller att få alla grejer att komma in i stort sett samtidigt! Och så måste ett företag, även om det e litet, även samla in pengar att ha i ladan när konjunkturen sedan vänder!

För övrig så fortsätter jag att fota med Planaren! Planarens linssamling sitter ganska långt ut i själva optiken, då kommer kantstålarna in ganska rakt mot sensorn! Det tror jag e bra!

Och vad gäller Bloggare på Fotosidan, så börjar jag sakna Bob Bovin! Bob bloggade roligt om vardagen, men även om mycket viktiga frågor här i världen! Klurigt och intressant! Hoppas bortavaron för Bob bara e tillfällig!

Å så e det Tårtan på onsdag!

/Bengan


Inlagt 2017-02-12 09:13 | Läst 1280 ggr. | Permalink
Bob Bovin har ju bara f/1,0 i sin Noctilux, så han känner sig väl lite brädad. ;) Hoppas han kommer tillbaka efter flytten.
Bob Bovin 2017-02-12 12:50
Hej Magnus,
Han har också en gammal 0,95:a från Canon. Båda gluggarna kommer att säljas under våren.
Hälsa grabben på landet
Bob och Ninni
froderberg 2017-02-12 15:17
Jag kan tänka mig en Leica-manisk man i Dalby som kan tänka sig att köpa din Canon f/0.95. Han har ju bara Canon f/1,2 och f/1,4 ... serien måste ju bli komplett ;)
Hej,
Han dyker nog upp snart. Han tillbringar sin tid att köra till "tippen" eller Erikshjälpen för att bli av med allt överflöd.
Ha det bra
Bob



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg