Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3621 / Maxwells mig, Michael Ladrup, Zlatan och Planar!



Intressant läsning i DN idag! "Exekutiva funktioner hjälper oss att anpassa oss till en miljö i ständig förändring! Det handlar bla om kreativt tänkande för att snabbt byta strategi, hitta nya lösningar som fungerar och hämma impulser som visar sig vara felaktiga"!
Men det här e inget medvetet tänkande, utan det går på millisekunder, som när Michael Ladrup missade det öppna målet, för att han började tänka! (Så sa han själv i alla fall)

Det här kreativa tänkandet kan nog även läggas på Einstein! När forskarvärlden höll på som bäst med olika försöka att hitta etern, men inte hittade någon, så sa Einstein, "hittar man inte etern så finns den väl inte!" Men de e klart att han blev mobbad av dom som inte själva hade tänkt den tanken! Mobbare e ofta fantasilösa, frånsett mobbandet! ;)

Hur som helst, av någon anledning så lyckas vissa människor bättre i olika aktiviteter, även i konstnärliga aktiviteter typ fotboll, som inte bara beror på kondition, styrka, snabbhet, utan något mycket mer förfinat, som dom själva inte kan förklara! Tänker även på konstnären Lars Lerin! Be honom förklara hur han målar! Eller som Maxwell sa: "What is done by what is called myself is, I feel, done by something greater than myself in me"!

Nu behöver man inte bli religiös för det här!

För övrigt så fortsätter jag att fota med Contax G-Planaren på min Fuji, trots att jag skapar viss oro bland några starkt troende Fujiägare på Facebook! ;)

Slut för idag, nu e det Roffe-time!

/Bengan

Ps. Idag släppte Roffe hem mig efter en litet kortare promenad! Sa att jag måste skriva ett radioprogramsmanus! För det e "Sura gubbar" i dag kl. 15.00!

Inlagt 2017-02-10 09:27 | Läst 1035 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg