Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3620 / Försöka duger! ;)


Som vanligt så skulle det bli en litet längre andratur med Roffe! Och Roffe e såklart med och planerar turen! Eller rättare sagt, de e han som planerar! "Vi kan väl gå till badet så du kan fota mig igen", sa han! Ok sa jag, men kanske litet för snabbt utan att först ha kollat vind och temperatur! Men sagt va sagt!

Vi ställde bilen vid vid kyrkan och så började vi gå mot badet! Nu kände jag direkt att de hade varit skönt med en litet kortare tur och den chansen kom direkt, för Roffe gör det stora behovet efter några hundra meter, så då sa jag, "va skönt, då kan vi gå hem i värmen igen och ta det litet lugnt! "

Roffe tittar på mig med en så'n där blick ni vet, så jag fann mig snabbt och sa , "jag skojade bara!"  Men jag tog i all fall kommandot ett litet tag, så att Roffe fick gå fint vid min sida, så jag kunde få upp litet värme utan att han stannade och kissade och nosade hela tiden! Å väl nere vid badet så säger jag, "Ok, då går vi ut och tar den där bilden", och då tittar den där lilla hunden på mig igen, men jag fattar mig snabbt och säger, "skojade bara, vi går såklart upp på berget som vanligt och vänder och se'n ned till badet!" (Det e en ganska lång grusbacke innan vi kommer in på en stig upp till berget....)
Men väl uppe på berget va det Ok att vända för att gå ned till badet för att fota!!

.



De e lugnt Roffe, de e isen som skjuter, de e de som låter!

Å så e det e en ganska seg backe på tillbakavägen från badet också! Så det blev en två timmars promenad i dag igen! Å efteråt, så tog jag tag i Roffes huvud och pussade honom mitt i pannan och tackade honom för den härliga och pådrivande promenaden! :)
Tyckte nog han log litet..

Å nu smakar en se'n lunch bra!
/Bengan

Inlagt 2017-02-09 14:26 | Läst 1203 ggr. | Permalink
Jo de ser till att vi får röra på oss våra hundar. Fina bilder på Roffe!
/Affe
Svar från Benganbus 2017-02-09 22:55
Hjärtevärmare, kan man också kalla dom för! :)
/B
Återigen är Roffe fin på bilderna och verkar gilla läget rätt bra!
Svar från Benganbus 2017-02-09 22:56
Tack för det Dan! Jo han gillar läget, det tycker jag mig märka! :)
/B



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg